24hr

Na setu su se pripremali okusi prošlosti, popularni recepti prošlosezonskih pobjednika Morane i Domagoja te simpatičnih Slavonaca Bade i Toce. Ovosezonskim kandidatima njihovi recepti nisu donijeli previše slave, pogotovo Diani i Sanji koje su i drugi dan završile s nulom na bodovnoj ljestvici.

NIJE ZADOVOLJAN Špičeku fali masnoće: ‘Ovo jelo mi možete donijeti u bolnicu…’

– Kako da vam ja sad komentiram ovu hranu? Čili je uništio kompletno jelo. Nemojte izmišljati toplu vodu! Radite jednostavno, radite kako treba i bit će dobro – komentirao je Pažanin jelo Diane i Sanje u kojemu je bilo previše čilija. Po receptu čili uopće nije trebao biti na tom tanjuru, ali zbog nesporazuma između mame i kćeri te Špičeka, na kraju je potpuno prevladao.

Foto: RTL televizija

– Čili je kriv! I Špiček je kriv! Sutra će valjda biti bolje…- zaključile su Diana i Sanja koje odgovornost prebacuju na druge, a njihov bod preuzeli su Lea i Marko za bolje pripremljenu teletinu s kroketima.

Foto: RTL televizija

Antoni i Ivica također su ostali bez boda jer su Tajana i Otto napravili bolju svinjetinu s bulgurom i kupusom. Otto je uskočio na mjesto Tajanine partnerice Andreje, a izgleda da novopečeni kulinarski par dobro funkcionira jer su napravili najbolje jelo večeri.

NOVA ČLANICA Smjena: Natjecateljica Martina zamijenila Jankovića u žiriju

– Vidi se da je preuzeo inicijativu, vidi se ta njegova smirenost, ta njegova ljubav prema spizi, dečko se jako dobro snalazi – pohvalio je Pažanin Otta, a Tajana mu se srdačno zahvalila na pomoći.

Foto: RTL televizija

Kandidati ni večeras nisu pretjerano oduševili žiri, ali pomak se ipak osjeti. Znači li to da nas sutra očekuju prave gastro-delicije, saznat ćemo u novoj epizodi showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ u srijedu u 20 sati na RTL-u.

Original Article