Kako Informer saznaje, folk pevačica i ginekolog zakleli su se na večnu ljubav još krajem jula u Beogradu.

– Snežana i Vanja stali su pred matičara u petak, 26. jula, u opštini. Posle toga su upriličili proslavu za najuži krug prijatelja i rodbinu. Oboje su želeli da taj čin obave bez neke preterane pompe, samo za svoju dušu – ispričao nam je izvor blizak novopečenom bračnom paru.

Skromna proslava

Snežana i Vanja venčali su se 26. jula u opštini u Beogradu, posle čega su upriličili proslavu za najuži krug prijatelja i rodbinu
Izvor Informera

Snežanin novi muž Vanja potvrdio je naša saznanja.

– Nas dvoje se poznajemo duže od 20 godina i bili smo dobri prijatelji, a onda je to preraslo u ljubav. Posle skoro tri godine veze, odlučili smo da našu ljubav krunišemo brakom. Snežana je prihvatila da nosi moje prezime i ponosim se time – kaže za Informer Milošević i dodaje da će uskoro sa voljenom otputovati na medeni mesec.

– Kada Sneža završi sve nastupe koje ima, vodim je na zasluženi odmor. Ići ćemo i na medeni mesec, ali do sada još nismo odlučili gde tačno. Znamo samo da će biti neka lepa destinacija i da jedva čekamo da budemo malo sami, da saberemo utiske posle svega! Što se tiče naših porodica i prijatelja sve je u najboljem redu, njeni su prihvatili mene i moji su prihvatili nju.

Uzela prezime

Snežana je prihvatila da nosi moje prezime i ponosim se tim
Vanja Milošević

Iako su mladenci želeli da venčanje zadrže za sebe, Vanja ipak nije mogao da izdrži, pa je preko Fejsbuka svoje školske drugove pozvao na proslavu.

– Hajde svi moji školski, javite se porukom da se dogovorimo za žurku povodom toga što sam se oženio – pozvao je Milošević svoju generaciju iz prizrenske Gimnazije na veselje povodom sklapanja braka sa Snežanom Đurišić.

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article