ATAImages
Severina

Hrvatska pevačica Severina Kojić posle godinu dana ponovo će nastupiti u Srbiji, a kako bi zapevala ovde imala je mnogo uslova.

Severina, koja će večeras zapevati na Međunarodnom vrnjačkom karnevalu, tražila je veliki broj članova obezbeđenja kako ne bi došla u kontakt s publikom:

– Da bi pristala da održi koncert, Severina je postavila nekoliko uslova organizatorima, među kojima su i telohranitelji. Tražila je da je “gorile” bukvalno prate u stopu i da ne dozvole da joj niko od fanova priđe dok boravi u Vrnjačkoj Banji. Kao jedan od razloga zbog kojih ne želi ni sa kim da ima kontakt navela je strah od koronavirusa, iako je vakcinisana – otkrio je dobro obavešten izvor.

Pevačica, takođe, zahteva i da joj niko od pripadnika sedme sile ne prilazi:

– Iako posle godinu dana doazi u Srbiju, rekla je da ne želi da daje izjave. Praksa je da pevači pre nastupa imaju konferencije za medije, ali se ona postavila bahato i poručila da nema vremena jer će doći kasno u banju. Ponovila je i da zbog korone želi da drži ditancu. Ostalo je da se vidi da li će se u poslednji čas predomisliti ili će nastaviti da se prema fanovima i medijima ponaša kao razmažena zvezda – otkrio je izvor koji je dodao da je Severina i prošle godine nastupila na ovom festivalu.

I prošle godine Severina je isto naplatila nastup:
– Kojićka je i prošle godine uzela 20.000 evra za ovaj nastup, a toliko je tražila i sada. Tada je napravila odličnu atmosferu, pa su organizatori rešili ponovo da je angažuju, iako je veoma zahtevna kada je reč o uslovima koji moraju da joj se ispune- istakao je izvor.

Original Article