24hr

Bezukusna hrana, krivi odabir recepta, nedovoljno poznavanje obrade namirnica i neorganiziranost glavni su krivci zbog čega je baš ova epizoda emisije proglašena totalnim debaklom. Mateja Domitrović Sabo prva je otvorila dušu i priznala kako je ‘ovo jedan od tužnih dana za sve natjecatelje’ jer su na kušanje redom donosili ‘jadnjikava i otužna jela’. S njezinim mišljenjem su se složili i kolege, kuhari Tomislav Špiček i Ivan Pažanin.

GRIJEŠE JER NE PITAJU Ljutiti Ivan Pažanin: Iskoristite zvono i savjetujte se s nama

Foto: RTL televizija – Ajde, kad probaš dva dobra jela, jedno loše još i može proći. Ali ovako, kada zaredom kušaš desetak loših jela, onda to na tebe djeluje negativno. Zato molim drage gledatelje da nam oproste ako se neki put izrazimo neprimjereno, ako povisimo ton ili učinimo nešto što ne treba. Volio bih da i gledatelji mogu doživjeti kako je to kad konstantno kušaš ovako loša jela – istaknuo je Špiček, koji je školskim načinom ocjenjivanja opisao epizodu s – ‘nedovoljnim’.

TKO JE KRIV? Pažanin kritizirao kandidate, a oni su za sve okrivili Špičeka

Foto: RTL televizija Žiri, između ostalog, od natjecatelja traži motivaciju i želju za učenjem. No toga nije bilo niti u naznakama, što je razljutilo i Ivana Pažanina.

NOVA ČLANICA Smjena: Natjecateljica Martina zamijenila Jankovića u žiriju

– Muči me jedan veliki problem – ova emisija ide toliko godina na televiziji i već svi napamet znaju što žiri traži, kako jela trebaju izgledati. I onda nam se serviraju ovako loša jela! Naravno da mi je žao što se to dogodilo jer je hrana moja ljubav, moj život i sve oko hrane shvaćam previše emotivno. Nekad i malo previše nego što bi trebalo. Ali, ja sam takav i gotovo – rekao je Pažanin nakon što je odbio dati komentar na jelo uz objašnjenje da mu ponavljanje jedno te istog ‘crpi energiju’.

Foto: RTL televizija Svjestan da će natjecatelji zaboraviti na njegove savjete čim kroče izvan studija, pa se Pažanin ponio u skladu sa izrekom da je šutnja zlato No, sutra je dan odluke i saznat će se koja će dva para ići u nastavak natjecanja ‘Tri, dva, jedan-kuhaj’, a koja dva će napustiti show.

Original Article