Folker ističe da ni posle teške operacije srčanih zalistaka nije promenio način života, jer želi da živi punim plućima, pa dokle izdrži.

Vodu ne pijem, jer bih se otrovao od nje, samo cirkam alkohol. Pijem viski, a ne čaj, pa neka priča ko šta hoće. Doktori su mi rekli da ne smem da šikam, ni da pušim pljuge, ali ja bih poludeo bez toga – iskren je pevač.

Ćerka Ana mi je pobacila

Džej kaže da je mnogo tužan zbog toga što je njegova ćerka Ana nedavno pobacila dete u trećem mesecu trudnoće:
– Neću ponovo postati deda, jer je Ana izgubila bebu. Ona je sada na moru, ja sam joj pružio punu podršku. Baš mi je žao.

On dodaje da je odmah posle operacije, koju je imao pre dve godine, otišao u toalet bolnice i pripalio cigaretu:

Sećam se, bio sam tek operisan, sa ogromnom ranom na grudima, jedva sam ustao iz kreveta da bih popušio pljugu u ve-ceu od bolnice. Ne mogu ja tek tako da prestanem da pijem i pušim. Ko kaže da može, laže, siguran sam u to.

Osim alkohola i cigareta, Džeju su veliki porok bile i žene.

U životu sam imao samo jednu ženu, Nadu. Bio sam u ljubavi sa još nekim devojkama, a riba sam imao koliko hoćeš. Ali, da se sve te dame ne uvrede, prema svima sam uvek bio džentlmen i ispoštovao ih. Prvo ih izvedem na večeru, pa koja hoće sa mnom u krevet ide, koja neće, ne mora. A bilo je i onih koje ja nisam hteo, pa nisam ja lak muškarac – ističe Ramadanovski.

VUK MOB KONAČNO PRIZNAO: Kresnuo sam KIJU PRE TRI NEDELJE!

Gost u spotu Vuka Moba

Marko Đoković

Vuk Mob je juče snimio spot za pesmu "Slavija", u kojem mu je specijalni gost upravo Džej.
– Želeo sam da mi legenda kao što je Džej bude u spotu. On mi je ustupio deo svoje pesme "Slavija" i veoma sam mu zahvalan na tome – kaže reper.

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article