AKTUELNO

Domaći

PITAJTE CECU: Rada Manojlović otkrila zbog čega ne snima nove pesme! ZA SVE JE KRIVA ONA? (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Šok!

Pevačica Rada Manojlović praznične dane provela je radno, a kako je priznala pred kamerama emisije "Premijera", rešila je da se u 2020. godini posveti sebi, te će manje raditi, a više odmarati. No, njena publika ne voli dugo da čeka, tako da će ipak raditi na novim pesmama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, kako priznaje, Rada nigde ne žuri jer ne želi da objavljuje nove pesme svakog meseca, kao što to neke njene koleginice rade, već hoće da ima kvalitetne numere u svojoj diskografiji. Uzor u tome joj je koleginica Ceca Ražnatović.

Pitajte Cecu, mislim, zašto ne snima po pet godina (smeh)? Zato što dobri pevači i oni koji žele da traju i ostave nešto iza sebe, oni čekaju prave pesme. Ja sam se uvek vodila time da je bitan kvalitet, a ne kvantitet – rekla je Rada u emisiji Premijera.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Šta je još Rada ispričala, pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

Domaći

OVO JOJ NEĆE OPROSTITI! Rada Manojlović vara Harisa sa bivšim?! Isplivali svi detalji! (FOTO)

Domaći

BILA JE NA LEKOVIMA ZA SMIRENJE! Sara otkrila nove detalje raskida sa Vojketom: JA SAM SE ZBOG NJEGA RASPADALA! (FOTO)

Domaći

LUNA JE UŽASNA U TOME… Marko Miljković u programu uživo otkrio ovo o Luni, ona prebledela zbog jednog pitanja!

Domaći

DIŠEM ZA TEBE: Šako poslao poruku Nataši Radan, a onda je Milica Kemez rekla šta misli o akciji bivšeg dečka sa atraktivnom zadrugarkom! (VIDEO)

Zadruga

JA SAM MU BILA PREDIGRA ZA NATAŠU: Milica Kemez priznala da se ljubila sa Đukićem pre nego što je on završio u vreloj akciji sa Radanovom! (VIDEO)

Showbiz

SRBI SU JE OBOŽAVALI u popularnoj seriji, a ona je sada proglašena za NAJOPASNIJU OSOBU NA INTERNETU! Evo i zašto! (FOTO)

'Original Article