Za nekoliko nedelja počinje snimanje serije „Porodica“, čiji junaci će biti članovi porodice Milošević – Mirjana i Slobodan, kao i njihovi politički saveznici i protivnici, a se kako nezvanično saznaje, najozbiljniji kandidat da igra Čedomira Jovanovića jeste mladi glumac Vučić Perović.

Mini-serija će imati pet epizoda, a kao reditelj i scenarista potpisuje se autor mlađe generacije Bojan Vuletić.

Foto: tv prva printscreen


Pogledaj galeriju

Priča prati hapšenje i poslednja 72 sata života u Srbiji Slobodana Miloševića, pre nego što je isporučen Hagu. Čeda nije glavna uloga, pa još nije prelomljeno ko će da ga igra.

Nijedan glumac nije još potpisao ugovor, a na kastingu je bilo nekoliko glumaca, među kojima Vučić Perović figurira kao najozbiljniji kandidat. Mladi glumac iz Crne Gore igrao je i u Vuletićevom filmu „Rekvijem za gospođu J“.

Vučić je glumu upisao tek sa 21 godinom na Fakultetu dramskih umetnosti, u klasi Dragana Petrovića Peleta. U jednom intervjuu izjavio je da mu je profesor uzor i jedan od omiljenih glumaca. Sa Perovićem su studirale Anđela Jovanović i Tamara Aleksić, a proslavile su ga uloge u serijama „Vojna akademija“ i „Sinđelići“.

Kako su pisali pojedini mediji, Slobodana Miloševića i Mirjanu Marković planirano je da igraju Boris Isaković i Mirjana Karanović. Oni već su bili partneri na filmu, i to u debitantskom rediteljskom ostvarenju Mirjane Karanović „Dobra žena“ iz 2016. godine, a Boris je već igrao i Ratka Mladića. Jedina koja ne krije da igra u najiščekivanijoj serije u Srbiji jeste Svetlana Ceca Bojković.

Printscreen You Tube

Na male ekrane „Porodica“ se očekuje da stigne navodno na proleće 2021, tačno 20 godina od hapšenja Slobodana Miloševića.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article