Njih apsolutno nije briga kakav utisak ostavljaju svojim ponašanjem, i nikada se ne kaju zbog toga!

 

Ovan

Koliko god da voli, žena Ovan uvek ima ljubav za nekog muškarca sa strane. Ne krivite je, to joj je prosto u prirodi, te svaki muškarac, ako hoće da ostane pored nje, mora da isprati divlji živtoni ritam.

 

Ako joj ne pružite dovoljno zadovoljstva, ali i ne ispunite njegu egoističnu stranu ličnosti, ona će lako odlepršati i tražiti strast na drugom mestu. Ona živi svaki dan kao da joj je poslednji, i može se reći da je to njen životni moto.

 

U skladu sa time se i ponaša, te osim što u seksu ostavlja i te kako dobar utisak na partnera, ona će bez pardona pokazati da ste vi samo njeni.

 

Blizanac

Za ženu Blizanca ćete čuti kako ima najmanje dva lica i dve duše, najpre zbog njenog prepuštanja divljim strastima. Ona će bez trunke umora ići od jednog do drugog muškarca, a uveče biti toplo rame svom partneru.

 

Osim što joj je potrebna gruba igra, ona će poželeti i nežno vođenje ljubavi, ali i razgovor, i zabavu. Pošto retko koji muškarac može da ispuni sve njene želje, ona će bez problema naći ljubavnika, ako ne pravog onda onog koji će joj ulepšati život razgovorima i podrškom.

 

Ribe

Kao vodeni znak, Riba emotivan odnos doživlja puno dublje. Seks joj predstavlja više od fizičkog iskustva, te je, baš poput meditacije, hrani i smiruje.  Bez problema će muškarcu pokazati svoje lice, dati celo srce i telo.

 

Za razliku od ostalih grešnica, ona nikada neće da prevari, ali je problem što zbog svoje prirode, kako se lako zapali, tako i ohladi. Onda dolazi u obzir druga prilika. Ponovo voli kao da je prvi put u životu zaljubljena.

Article source: http://www.dnevno.rs/magazin/horoskop/102209/pohotni-horoskop-tri-horoskopska-znaka-u-kojima-se-radaju-apsolutne-boginje-seksa