AKTUELNO

Domaći

POKAJALA SE! Slavica Ćukteraš priznala da joj je žao što je NAGLO PREKINULA KARIJERU, pa otkrila ovo! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Otvorila dušu.

Gosti Ognjena Amidžića u sinoćnoj emisiji "Amidži šou" učestvovali su u igrici "Odgovaraj ili…", a tom prilikom Slavica Ćukteraš dobila je pitanje: "Da li si se nekada pokajala što si naglo prekinula karijeru?".

Foto: TV Pink Printscreen

pročitajte još

OTKRILA SVE! Slavica Ćukteraš priznala da se nije slagala sa Tanjom Savić, pa otkrila u kakvom su sada odnosu!

Nije me niko naterao. Pokajala sam se zato što je trajalo toliko dugo. Ta pauza – rekla je kratko Slavica sa osmehom na licu.

Foto: Pink.rs

pročitajte još

USKRS U DUBAIJU! Pevačica Slavica Ćukteraš praznike provodi u TOPLIM KRAJEVIMA, EVO I SA KIM! (FOTO)

Podsetimo, Slavica Ćukteraš popularnost je stekla 2004. godine. Svi su joj predviđali uspešu i dugu karijeru jer je već na samom početku snimala samo hitove. Međutim, ubrzo nakon toga posvetila se porodici i karijeru stavila u drugi plan, a zatim je nedavno odlučila da se vrati na scenu. Ona je juče objavila pesmu "Pun gas", a komentari publike su da se vratila ona "stara Slavica" koju svi obožavaju.

Autor: S.K.

Zadruga

NISAM TREBALA TO DA KAŽEM! Mina se pokajala što je rekla da je bila prostitutka, pa istakla da se PLAŠI šta će joj reći majka! (VIDEO)

Domaći

ŽAO MI JE ŠTO NEMAM PETORO DECE: Severina progovorila o majčinstvu, pa otkrila šta je sin pita kad se sprema za koncert! Nasmejaće vas do suza!

Zadruga

RADUJE SE NOVOM POČETKU, ALI… Kija otkrila šta njena majka misli o onom što joj je uradio Sloba, pa priznala šta je MUČI! (VIDEO)

Zadruga

POKIDALA BIH SE KADA BI MATEJA BIO SA DRUGOM! Tara priznala da se kaje i da joj je teško zbog Matijevića, a evo šta je rekla o Maji! (VIDEO)

Zadruga

ZAJ*BALA SAM SE PRVI PUT, NI ZA KIM NEĆU JURITI: Tara Simov otkrila koji ZADRUGAR joj se DOPADA, pa priznala OVO! (VIDEO)

Domaći

Davidova majka otkrila da li je NAMERAVALA DA IZBACI SUBOTIĆEVU IZ KUĆE, pa priznala da NEMA NIŠTA PROTIV što se njen sin zaljubio u Anu Korać! (VIDEO

'Original Article