AKTUELNO

Domaći

POMIRILI SE LUKAS I SONJA? Bivši supružnici ponovo uhvaćeni zajedno! Evo šta su radili! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Uvek je tu za njih!

Da su svoj odnos popravili nekadašnji supružnici, Aca Lukas i Sonja Vuksanović, govore i snimci koje je ekipa emisije "Paparaco lov" napravila protekle nedelje. Prvog dana praćenja, Lukasa su uslikali na aerodoromu kako telefonira. Istog dana, Lukasovu bivšu suprugu Sonju usnimili su u jednom elitnom naselju na Novom Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

Narednih dana Sonja je uslikana sa ćerkama ispred kuće na Bežaniji gde su nekog čekale. Nakon nekog vremena pojavio se Lukas, koji je njihove kofere ubacio u gepek, a onda su zajedno otišli.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Zajedno su stigli na beogradski aerodrom, gde ih je Lukas ispratio na put. Aca se zatim vratio u grad, otišao na sastanak, pa produžio do svoje kuće.

pročitajte još

POZNATI GLUMAC BOLUJE OD OPAKE BOLESTI! Mustafa Nadarević progovorio o teškoj borbi sa rakom pluća: Prihvatio sam je kad sam shvatio da je to deo živo

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. K.

Domaći

BIVŠI SUPRUŽNICI PONOVO ZAJEDNO! Dača Ikodinović i Nataša Bekvalac se PRVI PUT POSLE RAZVODA pojavili zajedno u javnosti! Evo šta su radili! (FOTO)

Domaći

POMIRILI SE EMINA JAHOVIĆ I MUSTAFA SANDAL? Bivši supružnici uhvaćeni zajedno na jahti! (VIDEO)

Showbiz

PONOVO ZAJEDNO? Bivši supružnici prisnim odnosom pokrenuli glasine!

Domaći

KIJA I SLOBA PONOVO ZAJEDNO? OVO JE DOKAZ da su se bivši supružnici POMIRILI! (VIDEO)

Domaći

KIJA I SLOBA OPET ZAJEDNO! Posle skandala o kojem je brujala Srbija, bivši supružnici PONOVO NASMEJANI! Uhvaćeni skupa, evo i gde (FOTO)

Showbiz

MILJANA I ZOLA SU SE ZVANIČNO POMIRILI, žele zajedno da odgajaju dete! Marija ih i dalje ne podržava, a evo šta kaže NJEGOVA MAJKA! (FOTO)

'Original Article