Svi ste već čuli za čuveni ponedeljak u kafani Stari Blay, a koliko je popularan govori u prilog činjenica da gosti jednostavno ne žele da idu kući, pa žurka ne prestaje čak ni kada svane! Domaćica Srebra brine o svakom gostu, a besplatno meze koje dobijate čini atmosferu pravom domaćinskom. Sam naziv koje ovo veče nosi, Veče muzičara i ugostitelja, označava provod kakav niste doživeli, u društvu poznatih, koji se zabavljaju sa vama sve do jutarnjih časova! Kafana Stari Blay je jedino mesto u gradu koje nudi ovakvo uživanje na vodi, mesto gde ćete biti toliko opušteni da ćete čak zaigrati i kolo, i to u 7 sati ujutru! Baš tako je bilo jutros u našoj najpopularnijoj kafani na reci, a sve je počelo kada je u dubokoj noći mikrofon uzela Ljupka Stević i zapalila splav! Gosti oduševljeni njenim nastupom pevali su i đuskali do poslednjeg atoma snage! Ovakav koncept večeri jednostavno morate iskusiti, a fajront je onda kad vi to kažete, jer žurka ne prestaje dokle god ima gostiju!

Ono što vas ove nedelje očekuje u kafani Stari Blay, nadmašiće sva vaša očekivanja i srušiti sve granice dobrog provoda! Neponovljivi Miša Laguna otvoriće vikend koji nam dolazi svojim vrhunskim performansom koji ima za vas! U subotu vas očekuje prava senzacija na vodi, jer nastupa Milena Ćeranić! Imajući u vidu njen prethodni nastup na ovom sjajnom mestu, nema sumnje da će i ovoga puta kafana biti prepuna, pa savetujemo da što pre rezervišete svoje mesto! Ivana Bojanović i Dejan Krstović Meda biće sa vama u nedelju, dok vas u ponedeljak ponovo očekuje Veče muzičara i ugostitelja sa Saletom Paunovićem i Full Teatro bendom! Šta da vam kažemo, osim da znamo gde ćete provesti naredni vikend! :)

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com