Printscreen

Pevač Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari svoj privatni život retko kada iznosi u javnost, ali je pred svoj 60. rođendan za medije otvorio dušu i ispričao neke detalje o svojoj prošlost koje do sada nije otkrivao.

Hari je već godinama unazad jedan od najpopularnijih pevača zabavne muzike na našim prostorima. Prodao je više od pet miliona albuma, a neki od njegovih najvećih hitova su pesme “Lejla”, “Azra”, “Prsten i zlatni lanac” ili “Strah me da te volim”.

Rođen je 16. januara 1961. godine kao drugo dete majke Zlate i oca Reufika. Popularni pevač istakao je da je najzanimljiviji dođagaj u njegovom životu veže se za detinjstvo i njeovo rođenje, budući da ga je otac ukrao iz bolnice.

– U Sarajevu je te godine bila izuzetno jaka zima. Novorođena deca su masovno počela da umiru jer grejanja u bolnici nije bilo. Otac je doneo mami pomorandže, a mene je bukvalno strpao u kesu i odneo u strahu da ne umrem od hladnoće. Stigao sam tako na zanimljiv način u topli dom – ispričao je Hari.

O situaciji sa korona virusom rekao je sledeće:

– Gledam da ne gubim energiju i da se ne sekiram zbog korone. Imao sam neki blaži oblik te bolesti pošto sam na nogama bio sve vreme. Nisam imao nikakvih kliničkih slika loših. Ali to je zato što sam puno putovao, pa sam radio testove. Stalno sam bio negativan i kad sam serološki test izvadio, video sam da imam antitela – rekao je pevač

Original Article