AKTUELNO

Domaći

PORODILA SE ĆERKA POKOJNE MERIME NJEGOMIR! Jelena postala majka dečaka, dala mu moćno ime od TRI SLOVA

Izvor: pink.rs, Foto: Instagram.com/jelena_njegomir ||

Jelena Njegomir, ćerka pokojne pevačice Merime Njegomir, dobila je još jedno dete!

Ona je postala majka dečaka, a lepe vesti je sa prijateljima podelila putem društvenih mreža.

U međuvremenu u Beogradu… 19.9.2022. 22:28h rodio se Kan. Dobrodošao u našu veliku porodicu. Čeka te tona ljubavi. Voli te odavno tvoja mama – napisala je Jelena Njegomir Grahovac, koja sada ima četvoro dece.

– Danas sam se pogledala u ogledalo i ispustila po suzu za svaki put kad sam kritikovala svoje telo. Kad sam ga mučila terorom savršenstva. Kada ga nisam obožavala. Danas sam zaplakala za sve nas što u savršenom tražimo manu. Za svaki udah u kom nismo svesne kako smo božanstvene. Od Boga stvorene. Danas sam od zahvalnosti zaplakala za sve što moje telo radi za mene, uprkos mom trudu da ga menjam. Da ga vređam. Setila sam se. Ljubila sam grudi koje dišu, srce koje kuca, ruke koje grle, noge što koračaju i um koji me vodi gde god poželim, mazila svoju kosu-glasnika mog trpljenja. Žao mi je za svaki dan kada sam to zaboravila – napisala je nedavno Jelena. .

Autor: D.T.

Domaći

PORODILA SE JELENA KOSTOV! Pevačica dobila ćerku! Ime kratko, a tako moćno

Domaći

OD NJENIH REČI MU NEĆE BITI DOBRO! Goca Tržan BRUTALNO ODBRUSILA bivšem mužu i progovorila o navodnoj prevari – UZVRATILA UDARAC!

Hronika

POTRESNO! Jana (12) poslala pismo Zoranu Marjanoviću! Ćerka mu dala VAŽNO OBEĆANJE: Njene reči NATERAĆE VAM SUZE NA OČI

Domaći

SVIMA JE JASNO KAKAV ĆE SLOBA BITI OTAC! Nakon što je otkriveno da ČEKA DEČAKA, oglasila se Jelena i pokazala PRELEP PRIZOR! (FOTO)

Domaći

BORILA SE DO POSLEDNJEG DAHA: Ćerka Merime Njegomir otkrila detalje borbe i bolesti slavne pevačice, a ovo će vam naterati SUZE NA OČI!

Domaći

PROSULA SE PRED SVIMA! Jelena Golubović se srušila na pod, valjala se u Šimanovcima! Pogledajte kako je pala! (VIDEO)

Original Article