AKTUELNO

Domaći

Posle ovoga više ništa neće biti isto! Veliki šef pripremio NIKAD VEĆI IZAZOV, ali ne može da učestvuje svako! POČINJE SPECIJALNA NEDELJA U ZADRUZI! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Za ovo nisu bili spremni!

Zadrugari su jedva dočekali pismo Velikog šefa sigurni da će im se obratiti povodom odlaska u kupovinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, takmičari su bili iznenađeni kada su shvatili da je u pitanju još jedan zadatak, ali i izazov na koji neće pristati svako, pa im je u pismu Veliki šef obrazložio šta je neophodno kako bi se jedna grupa pripremila za nešto što im predstoji.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, neophodno je ovo pismo saslušate pažljivo. Upravo počinje specijalna nedelja u Zadruzi, za nekoliko dana biće organizovano nešto što nikada niste videli. Specijalna nedelja će doneti mnogo toga drugačijeg, a na vama je da pratite sva uputstva. Neophodno je da se prijave 30 zadrugara koji su psihički i fizički spremni. To je zadatak od koga zastaje dah. Oni koji se ne plaše ničega i koji su spremni za izazov Velikog šefa neka se prijave. Veliki šef će tokom specijalne nedelje pripremati najsposobnije zadrugare za ovo, ali imajte na umu da nećemo imati milosti. Zadrugari, pametu u glavu! Tokom narednih dana će sve biti drugačije nego što ste navikli. Samo oni koji su spremni psihofizički mogu da izdrže ovo. Pozdrav – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

Domaći

SAD ĆE SVE KARTE BACITI NA STO: Veliki šef ih ŠOKIRAO ovim pismom, NEKOME NEĆE BITI SVEJEDNO DA O OVOME PROGOVORI! (VIDEO)

Zadruga

POSLE OVOGA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! SPECIJALNA NEDELJA je gotova, a Veliki šef sada ima VAŽNO OBAVEŠTENJE za oba plemena! (VIDEO)

Zadruga

ŠOK! Maja otvoreno priznala da bi POLJUBILA ZOLU, a tek će pravi haos nastati kad Veštica bude čula šta je izjavio Mateja! (VIDEO)

Zadruga

NASTAĆE OPŠTI HAOS! Zadrugari moraju da održe HITAN PORODIČNI SASTANAK, evo i zašto! (VIDEO)

Zadruga

IZAZOV NIKAD VEĆI: Veliki šef poslao pismo, A ZBOG OVOGA JE NASTALA ŽESTOKA RASPRAVA! (VIDEO)

Zadruga

HAOS U NAJAVI! Zadrugari se šokirali kada su čuli ko ide u kupovinu, na OVIM zadrugarkama je težak zadatak! (VIDEO)

'Original Article