Posle dužeg niza godina, koliko je vodio emisiju „Grand Specijal“, Sašu Popovića će zameniti četvoro voditelja – Vesna Milanović, Sanja Kužet, Siniša Medić i Voja Nedeljković, saznaje Nova.rs.

“Veoma se radujem ovom novom izazovu koji je stavljen pred nas, pogotovo što se prvi put u nekoj emisiji pojavljuje voditeljski četverac. Trudićemo se da gledaocima donesemo interesantne priče, mnogo muzike i zanimljivih gostiju, što će kao rezultat dati, nadam se, da naša emisija ostane ljubimica piplmetra”, rekao je kroz osmeh Siniša Medić, nekadašnji voditelj emisije “Press pretres”.

“Saša Popović je uvek radio za dvoje, pa je bilo neophodno da upravo nas dvoje zamenimo njega. Šalu na stranu, veliki je izazov raditi uigranu emisiju, ali budući da smo Siniša i ja dugo u ovom poslu, verujem u nas. Sa nama su tu i sjajni Sanja i Voja, tako da je lako ovaj posao doživeti kao zadovoljstvo”, ističe Vesna Milanović, dugogodišnja novinarka, voditeljka i PR menadžer Grand produkcije.

View this post on Instagram

Pratimo li se danas? Samo da vam kažemo da imamo sjajne goste! #ZvezdeGrandaSpecijal

A post shared by Zvezde Granda SPECIJAL (@zvezdegrandaspecijal_official) on

Saša Popović se trenutno odmara u Opatiji, a kako se saznaje, uskoro se pridružuje timu muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, kome se sprema mnoštvo izmena, a glavna je ta da je novi muzički direktor poznati muzički producent Aleksandar Milić Mili.

Članak Posle toliko godina: Saša Popović neće više voditi Grand Specijal! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article