24hr

‘Seks i grad’ uništila je kultura zločestih djevojaka, rekla je Kim Cattrall (61) koja je nedavno ‘napala’ kolegicu Sarah Jessicu Parker (52) i nazvala je licemjernom lažljivicom. Sarah, koja je u seriji ‘Seks i grad’ glumila novinarku Carrie Bradshaw, izrazila je sućut Kim kada joj je umro brat Chris.

VELIKA TRAGEDIJA Kim Cattrall pronašla nestalog brata: Mrtav je, shrvana sam…

– Dopusti mi da ti nešto objasnim, ako još nisam. Ti nisi moja obitelj. Ti nisi moja prijateljica. I stoga ti pišem da ti kažem posljednji puta da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi sačuvala svoj imidž dobre djevojke – poručila joj je Cattrall, koja je u seriji glumila ‘pohotnu’ Samanthu.

Foto: Promo

Iako se svađa između bivših kolegica ‘zahuktala’ nakon što je Kim rekla da više ne želi snimati filmove ‘Seks i grad’, netrpeljivost između dvije glumice traje gotovo od početka serija, koja je s emitiranjem počela 1998., te je trajala šest sezona.

Na setu serije o životu Njujorčanka, kolegice su jedva pričale s Cattrall, kaže izvor za Daily Mail. Iako su snimanja trajala po 15 sati dnevno, za vrijeme pauze za ručak, Kim bi redovno jela sama. Kada su snimale u drugim gradovima, Cattrall bi spavala u drugom hotelu.

Foto: Pixsell

– Druge djevojke su je izopćile jer je medijima otkrila da je Cynthia Nixon (Miranda) imala pobačaj. Došla je do toga da je Kim uvijek bila sama te bi katkad plakala u svlačionici – tvrdi izvor.

Foto: Promo

No pravi razlog međusobne netrpeljivosti između Sarah i Kim je, navodno, status i plaća. Dok je Jessica Parker napredovala s vremenom te je dobivala sve više ovlasti na setu te veću plaću, Cattrall je ostala ‘na istom’.

NISU ‘FRENDICE’ Kim Cattrall je jako rastužila Parker: ‘Slomljeno mi je srce’

‘Carrie’ je navodno od prvog dana bila zabrinuta jer je sebe vidjela kao zvijezdu, a Kim je prirodno privlačila pozornost. Kolegice su se kasnije svadile i oko golišavih scena. Parker nije htjela ni skinuti grudnjak u scenama seksa, dok je Cattrall morala pokazati sve u svojim brojnim vrućim scenama.

Kada je Sarah dobila veće ovlasti, čak je imala pravo mijenjati rečenice koje su u scenariju pripadale Samanthi. To je Kim, na kraju, najviše razbjesnilo.

– Na kraju krajeva, svađale su se oko toga tko je veća zvijezda – rekao je izvor.

Foto: Promo

Svađa je, na kraju, stvorila i raskol među produkcijom. Dok su glumice bile na strani Sarah, sa Samanthom se slagao Darren Starr, autor i producent serije. Starra je zamijenio Michael Patrick King, koji je bio blizak prijatelj Jessice Parker.

BIJESNA KIM CATTRALL ‘Sarah, prestani koristiti našu tragediju za imidž dobre cure’

Parker je, navodno, dobivala milijun dolara po epizodu, dok su ostale glumice imale honorar od 350.000 dolara. Cattrall je za filmove ‘Seks i grad’ dobila 6 milijuna dolara, dok je Sarah dobila više od 10 milijuna.

– Serija ‘Seks i grad’ nam je bila jedina zajednička stvar, a serija je gotova. Za mene je sve gotovo.i ne žalim ni za čim, samo bih htjela da je Sarah bila bolja prema meni – rekla je Cattrall prošle godine.

Original Article