Poznata pevačica Demi Lovato je podelila objavu u kojoj je otkrila da je konačno dobila obline kakve je oduvek želela, sada kada se oporavila od poremećaja u ishrani od kog je patila godinama.

Ova 28-godišnja zvezda podelila je dva selfija, otkrivajući da se njena figura promenila kada se uhvatila u koštac sa svojim problemima sa ishranom.

„Nikad nisam imala grudi dok nisam počela da jedem ono što sam želim. Čitav život sam mrzela svoje male grudi, a kad sam se napokon suočila sa svojim problemima sa hranom, dobila sam željene obline“, navela je pevačica.

Dodala je da na fotografiji ne nosi puš-ap grudnjak i govori da su grudi na fotografiji njene.

„Ovo neka bude lekcija… naša tela će raditi ono što treba da rade samo kada im to dozvolimo i prestanemo da ih kontrolišemo“, napisala je Lovato i upitala svoje pratioce da li su se i oni borili sa poremećajima u ishrani.

View this post on Instagram

Fun fact: I never had boobs until I started eating what I wanted. My whole life I hated my small tittaayyys and then when I finally let go of my eating issues, I GOT THE BOOBS I WANTED!!! 😂😂 this is no push-up bra or boob-job y’all!!! IT’S ALL ME!! And you know what, they’re gonna change too!!! AND I’LL BE OKAY WITH THAT AS WELL!! But let this be a lesson y’all.. our bodies will do what they are SUPPOSED to when we let go of trying to control what it does for us. Oh the irony…. 💞 Did you have a similar experience when making peace with your eating issues?? I’d love to hear!!!

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Demi se otvorila povodom svoje borbe sa poremećajem u ishrani početkom godine u podkastu modela Ešli Grejem.

„Ne želim više da trčim do iznemoglosti, i uništavam se treninzima i ekstremnim dijetama“, priznala je pevačica početkom godine.

View this post on Instagram

“Dear little me, I’m sorry that it took so long but baby your free..” 🥰☺💖

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Članak Poznata pevačica priznala: Porasle mi grudi od kad jedem šta želim (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article