AKTUELNO

Domaći

POZNATI GLUMAC BOLUJE OD OPAKE BOLESTI! Mustafa Nadarević progovorio o teškoj borbi sa rakom pluća: Prihvatio sam je kad sam shvatio da je to deo života! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, 24sata.hr, Foto: TV Pink Printscreen ||

Dugo se bori sa karcinomom.

Glumac Mustafa Nadarević (76) boluje od teške bolesti. Bori se sa rakom pluća već duže vreme, a sad je progovorio o tome.

– Kad sam shvatio da je to deo života, da je bolest deo života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobediti zloćudna bolest – rekao je Mustafa za Media Servis i naglasio da je, na sreću, došao na vreme na pregled.

Foto: TV Pink Printscreen

Pušačima je poručio da ne budu primitivni kao on i da se ne plaše lekara.

– Meni je doktor još kao malom detetu bio ''jao'', od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vreme na preglede, jer je onda izlečenje vrlo blizu – kaže glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

U ranoj fazi karcinom pluća nema simptome, pa mnogi ne budu svesni da su bolesni. Rano otkrivanje raka može spasiti živote u 80 posto slučajeva.

Autor: Pink.rs

Domaći

Nakon potvrde da boluje od RAKA PLUĆA, Oliver Dragojević progovorio o BOLESTI! (FOTO)

Domaći

DOBILA SAM MNOGO RUŽNIH KOMENTARA JER SAM SE UGOJILA, A RAZLOG JE OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM: Anabela progovorila o bolesti! (FOTO)

Domaći

MISLILA SAM DA ĆU UMRETI… Nakon što je odjeknula vest o njenom RAZVODU, Slavica Ćukteraš progovorila o teškoj borbi sa ovim poremećajem! Prošla kroz

Domaći

NAŠ PEVAČ BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI KOJA MU JE UNIŠTILA ŽIVOT! 10 doktora mu je potvrdilo dijagnozu, pije mnogo lekova! NJEGOVA ISPOVEST ĆE VAS RAS

Lifestyle

SPAVATE DUŽE OD DEVET SATI? Proverite, možda bolujete od ove OPAKE BOLESTI

Domaći

Srpski glumac PROGOVORIO O ZDRAVSTVENOM STANJU ĆERKE: Probali smo razne metode lečenja…

'Original Article