Nekadašnja zvezda MTV humoritstičkog serijala "Jackass" i serije "American Horror Story", komičar i rvač Stivi Li Ričardson iznenada je preminuo u 54. godini.

Kako prenose strani mediji, njegova porodica je u veoma lošoj finansijskoj situaciji, te je primorana da pokrene kampanju na "GoFundMe" platformi, kako bi pokrili troškove sahrane.

POZNATOM GLUMCU SE UBILA SESTRA! Užasna TRAGEDIJA – smršao do 47 KILOGRAMA i propio se! To ga je koštalo ZDRAVLJA i ubrzo se završilo KOBNO, a svi su ga VOLELI

Stivija su voleli i on je imao zaista mnogo prijatelja koji su mu bili poput porodice. Imao je i fanove koji su mu se divili, ali o troškovima sahrane brine samo njegov brat Džim. Svojim humorom izmamio je naše osmehe, a sad mu treba naša pomoć. On je legenda rvanja, ispratimo ga na poslednji počinak kako zaslužuje – stoji između ostalog, na stranici koja za cilj ima prikupljanje finansijska sredstava.

Na zvaničnom profilu borilačke organizacije za koju se Stivi Li borio, takođe su se oglasili povodom njegove smrti.

NAŠ POZNATI PEVAČ DOŽIVEO INFARKT! Bio je veoma blizak sa POKOJNIM GRUOM – slika iz BOLNICE POTRESLA SVE! (FOTO)

S velikom tugom saznajemo da je Stivi Li, poznatiji kao "Puppet The Psycho Dwarf", umro. Iskreno izražavamo saučešće njegovim prijateljima i porodici – napisali su.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article