Instagram
Irina Vukotić

Voditeljka Irina Vukotić saopštila je da joj je preminula majka, a na Instagramu se potresnim rečima oprostila od najvoljenije osobe na svetu.

Naime, Irina je na pomenutoj mreži objavila njihovu zajedničku fotografiju i otkrila da su se čule sinoć što je njene pratioce dodatno rastužilo.

– Najvoljenija moja, najskromnija, najispravnija i najbolja majčice. Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš jer si ceo život svu ljubav ovog sveta davala za nas i kad je tebi nešto nedostajalo nikad nisi nikoga opterećivala već se nesebično i sa ljubalju davala. Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš. Sve na svetu bih uradila da me samo još jednom poljubiš dušo slatka moja. O, koliko te volim i koliko boli, Gocko moja. Moj anđeo si bila i bićeš. Sve što sam u životu postala, uradila, naučila je zahvaljujući tebi. Kad sam ti to nedavno rekla pocrvenela si kao malo dete najčistije duše. Volim te, majčice moja najvoljenija. Počivaj u miru, nek te anđeli čuvaju – napisala je Irina, dok su se u komentarima nizale reči podrške.

Objavu pogledajte ovde!

Original Article

(Visited 3 times, 1 visits today)