Marko je kazao kako pomaže koliko god može i zna, a brojni fanovi stali su na njegovu stranu

Stilist Marko Grubnić pratiteljima na Instagramu pohvalio se je luksuznom vilom u kojoj je odsjeo. Pozirao je na krevetu odjeven u tamno plavu pidžamu te na mramornim stepenicama okružen umjetničkim slikama i blještavim kristalnim lusterima.

MARKO GRUBNIĆ OBJAVIO POSEBNU BLAGDANSKU ČESTITKU: ‘Ne postoje prave riječi kojima bih opisao koliko mi danas nedostaju’

“Zahvalan sam za ovo blaženo jutro”, napisao je u opisu objave, a u komentarima se odmah javila jedna pratiteljica iz Siska koja mu je prigovorila kako nije pomogao stradalima u razornom potresu koji je pogodio Petrinju i okolicu 29. prosinca.

“Bog Marko! Nemam ništa protiv, ali gdje ste Vi svi sada kad treba pomoć Petrinji, Glini i Sisku! Dajte se malo aktivirajte! Usput, pozovi svoje prijatelje! Majušku… Lijep pozdrav iz Siska”, napisala je, a Marko joj je odgovorio u posebnom komentaru.

“Draga, da Vam više nikada, ali baš nikada nije palo na pamet dovoditi moju angažiranost po pitanju pomoći drugim ljudima u potresom pogođenim područjima u pitanje. Niti Vama niti ikome drugome da slučajno tako nešto više nikada nije palo na pamet. Ne prelazite tu granicu, lijepo Vas molim.

GRUBNIĆ POKAZAO KAKO JE OKITIO STAN U NOVIM RUŽIČASTIM GUCCI PAPUČAMA: Cijena? Sitnica…. Oko 6.500 kuna

Pomažemo koliko god možemo i znamo i zato nikada više ne prozivajte druge ljude nego pomozite i Vi koliko i kako možete. Ovo što ste napisali je vrlo ružno i ne znam otkud Vam pravo jer Vi uopće ne znate koliko tko od nas pomaže, osjeća, strepi, plače, uplaćuje, objavljuje, donira, moli. Još jednom – nikada više nemojte nikom ovako nešto napisati”, istaknuo je Marko, a njegovi brojni fanovi stali su na njegovu stranu.

Original Article