Naši glumci retko govore o svom privatnom životu, a u javnosti se uglavnom pojavljuju s nekim posebnim povodom. Često izbegavaju priču o porodici, a neki glumci kriju svoje prve brakove kao zmije noge.

ZALJUBILI SE NA PRVI POGLED! Naši glumci se VENČALI TOKOM PANDEMIJE KORONAVIRUSA – ovo niko nije znao, sve obavili u NAJUŽEM KRUGU!

Mima Karadžić

Printscreen You Tube

Mima je oduvek važio za velikog zavodnika i večitog neženju, ali on zapravo nije neženja. Domaćoj javnosti nije poznato da se Karadžić oženio davne 1992. godine sa izvesnom Sunčicom. Upoznali su se na letovanju u Herceg Novom, a posle nekoliko meseci su se venčali u Beogradu. Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, pa su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga više ništa nije pisalo. Glumac o braku nikada nije govorio.

Vojin Ćetković

Printscreen You Tube

Vojin već godinama uživa u skladnom braku sa koleginicom Slobodom Mićalović, sa kojom ima dve ćerkice bliznakinje. Pre Slobode Vojin je bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović, ali o svojoj prvoj supruzi nikada nije javno govorio.

SUPRUGA Svetozara Cvetkovića je 20 GODINA MLAĐA OD NJEGA, izbegla je zbog RATA da bi se UDALA ZA NJEGA, a onda se desilo OVO!

Milan Lane Gutović

Printscreen You Tube

Lane iza sebe ima dva braka, ali o prvoj supruzi nikada nije govorio javno, te se ni danas ne zna identitet žene sa kojom ima ćerku Milicu.

PUKLO KUMSTVO DOK SI REKAO KEKS! Ovo su najveće svađe iza kamera naših FILMOVA! Neki su ODBIJALI uloge zbog kolega!

Voja Brajović

Printscreen You Tube/24sata

Voja je od 2002. godine u braku sa suprugom Milicom Mihajlović koja je 23 godine mlađa od njega i sa kojom ima sina Relju. Glumac je i pre Milice bio oženjen Ljiljanom, koju je znao takoreći od rođenja. Iz braka sa Ljiljanom Voja ima ćerku Iskru, koja je takođe glumica i sina Vukotu, koji se bavi manekenstvom.

BONUS VIDEO:

ŠOK! UDARILA GA STRUJA! Neverovatan snimak radnika na terenu!

UMESTO DA IH OPERU, OD KOLA NAPRAVE CIRKUS! Klovnovi otvorili perionicu automobila

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article