AKTUELNO

Domaći

PRAVI REVOLUCIJU! Suzana Perić priprema nešto neviđeno DO SADA! Svojim potezom oduševiće NJIH! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Miloš Nadaždin ||

Uskoro otvara salon u Milanu i Beogradu.

Decembar je rezervisan za sajam venčanja, ove godine po deseti put. Svoje modele predstaviće i modna kreatorka Suzana Perić. Njenu poslednju kolekciju "La Perla Bianca" videla je Srbija, Italija, Francuska, pa je odlučila da u svoju kolekciju uvrsti i venčanice.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta devojaka se već verilo i udalo u tim haljinama, pa sam odlučila da napravim jednu novu vrstu venčanica koje mogu kasnije da se pretvore u jednu večernju haljinu. Sada su venčanja sve modernija i modernija i to jednostavno treba da liči na jednu modernu mladu, da više nema onih teških venčanica – rekla je Suzana.

Suzana iza sebe ima brak krunisan ćerkom Tifani. Trenutno nije emotivno ispunjena, ali sebe ponovo vidi u ulozi majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam ništa protiv venčanja. Mislim da su ona super. To je čin koji tom paru treba nešto lepo da da i da oni sede sa svojim prijateljima – izjavila je Suzana.

Tinejdžerske dane provela je u Nemačkoj, kojoj se i danas rado vraća, a na niske temperature je navikla. U razgovoru sa ekipom emisije "Premijera" Suzana je rekla i da li očekuje da joj se tokom zime dogodi ljubav.

Foto: E-Stock/Stanislav Nedelja

Uvek se nešto dešava, ali je zimski period kada se ja zaljubljujem. Da li ću se zaljubiti ili ne… – ostala je nedorečena kreatorka.

Pred Suzanom je nova radna etapa, s obzirom na to da će uskoro otvoriti prodajni objekat u Beogradu i Milanu. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati ceo prilog iz emisije "Premijera".

Autor: S.K.

Domaći

PRESTIŽNO PRIZNANJE! Suzana Perić osvojila još jednu značajnu modnu nagradu! (FOTO)

Domaći

DIZAJNERKA BIRA MALE MANEKENE: Suzana Perić član žirija za dečiju nedelju mode! (FOTO)

Politika

SUZANA PERIĆ: Mrzitelji žena ne smeju da pobede!

Zadruga

POZELENELA OD MUKE: Nakon što je zaratila sa zadrugarkama, Saška urlala iz petnih žila, pa potkačila Miljanu Kulić: PLAŠI SE MARIJE! (VIDEO)

Zadruga

PRIREDILA MU UŽITAK ZA PAMĆENJE! Miljana svog prijatelja sa povlasticama častila masažom, a onda je usledio zanimljiv predlog! (VIDEO)

Extra

VESIĆ: Ovogodišnji Oktobarski salon najposećeniji do sada – Dokaz da su nas lažno optuživali da ne brinemo o kulturi!

'Original Article