Cimeri su Pauli rekli da je Frana trebala ostaviti kad ju je udario, a ona im je rekla kako je bila mjesec dana na ulici nakon toga

Miss Varaždinske županije Paula Hublin i njezin dečko Fran Pujas ušli su u srpski reality show “Zadruga” prije desetak dana, no pokazalo se da je njihova veza na krhkim nogama, toliko da je Zadrugarka prekinula s njim, piše Srbija danas.

ATRAKTIVNA RIJEČANKA U ‘ZADRUZI’ LJUBILA DRUGU NATJECATELJICU: ‘Je li moguće da se ovo događa?’

Fran je to jako teško podnio.

“Nemoj mi to raditi molim te”, rekao je, no Paula je bila neumoljiva.

“Ovo je moja odluka, ili je možeš poštovati, ili ne. Ja ću tebi jedno reći, ja sam donijela odluku, ja vidim da mučim i tebe i sebe. Pričam, pusti me! Vidiš li šta je ispalo, cijeli dan se tresem, ne želim pričati ni s kim cijeli dan! Mene nitko ne pita kako je meni, još me prozivaju! Ja završavam svaku priču s tobom, odlazim iz kreveta! Od sada ću raditi sve šta mi se bude radilo!”, kazala je.

Izbacili su je iz stana

Prije par dana Paula je cimerima otkrila kakve sve probleme ima s Franom.

“Tukao me je. Našmrkao se. Napravio mi kaos po stanu, čitao moje dnevnike. Mene su izbacili iz stana kad je policija došla kod njega. Prošla sam pakao zbog njega, samo da njemu bude dobro. Šutim cijelo vrijeme, još kažu da nismo prisni, i ja se branim. Ne razumijem kako netko može biti takav. Daš nekome sve, i on te ne poštuje”, ispričala je.

HRVATICA SE RASPLAKALA NAKON TRI DANA U ‘ZADRUZI’: Doktorica Monika zapomagala; ‘Samo me pošaljite doma! Ne mogu ja ovo!’

Cimeri su joj rekli da ga je trebala ostaviti kad ju je udario, a Paula im je rekla kako je bila mjesec dana na ulici jer nije smjela roditeljima reći što se dogodilo. U tom periodu, povremeno bi boravila kod Franove majke i svoje prijateljice.

Original Article