U jednom klubu u Lukavcu sinoć je akcijom inspektora prekinut koncert srpskog pevača Radiše Trajkovića Đanija zbog kršenja epidemioloških mera koje su predviđene za suzbijanje širenja koronavirusa, prenosi Nova.rs.

Klubu, u kojem je zatečeno oko 500 osoba, zabranjen je rad, javio je portal Klix.

Kako se navodi, u klubu Plaža jezera Modrac u Lukavcu (BiH) sinoć je održan koncert turbo folk pevača iz Srbije Radiše Trajkovića Đanija i Koloseum benda, kome je prisustvovao veliki broj posetilaca.

Sve epidemiološke mere su prekršene u unutrašnjosti objekta, ali i na platou u neposrednoj blizini ulaza, gde se nalazio mnogo veći broj osoba od dozvoljenog, bez maski i fizičke distance.

View this post on Instagram

Ziveli familijo moja🍻🍻🍻

A post shared by Djani (@djanimusic) on

To nije prvi put da se u Tuzlanskom kantonu krše mere nadležnih, s obzirom na to da su takve situacije zabeležene i na predizbornim skupovima Stranke demokratske akcije (SDA) u Gradaču i Srebreniku, gde se u unutrašnjosti objekata okupio daleko veći broj osoba od dozvoljenog.

Članak Prekinuta “korona žurka”! Inspektori upali na Đanijev koncert, zatekli 500 ljudi! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article