Finalistkinja Mis Univerzum Novog Zelanda 2018. godine Amber-Li Fris preminula je u 23. godini, potvrdila je njena agencija za talente. Imala je 23 godine.

View this post on Instagram

🚨 Falleció a los 23 años la ex finalista de #MissUniversoNuevaZelanda2018, #AmberLeeFriis 💔 Los detalles que rodean su muerte no han sido divulgados 💔 #QEPD 📸: The Talent Tree Facebook #amberleefriis

A post shared by Medios de comunicacion (@artista_noticias_) on

Agencija se na Facebooku „s neizmernom tugom“ oprostila od „iznenadno preminule lepe i talentovane Vahin Amber-Li Fris“.

View this post on Instagram

#MissUniverse New Zealand finalist Amber-Lee Friis passed away on Monday at the age of 23. Everything we know about the heartbreaking story is at the link in bio. 💔 (📷:Facebook)

A post shared by E! News (@enews) on

„Počivaj u miru, predivna damo“, napisali su.

Predstavnik novozelandske policije u Oklandu rekao je u petak za Foks njuz da je policija u ponedeljak dobila dojavu o iznenadnoj smrti, ali više informacija još nije dostupno.

Posle tragične vesti, mnogi se od misice opraštaju na društvenim mrežama, a objavu joj je posvetio i CEO Mis World Novog Zelanda Najdžel Godfri.

„Voleli smo je i poštovali je i bili ponosni što smo je nazivali prijateljicom, dugo posle završetka takmičenja“, napisao je između ostalog.

Članak Prelepa misica pronađena mrtva u stanu! (FOTO+VIDEO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article