Sementa je na društvenim mrežama objavila fotografije s proslave 30. rođendana i pratiteljima poslala ohrabrujuću poruku

Sementa Rajhard, glumica najpoznatija po ulozi u seriji “Čista ljubav”, proslavila je 30. rođendan, a na Instagramu je objavila fotografije s proslave. Na jednoj od njih pozira sa suprugom i kćerkicom, a na drugoj je pokazala kako je izgledala kao djevojčica.

“Vrijeme leti, brzinom munje. Volim život, volim sve što mi se dogodilo jer bilo je zapisano. Nije uvijek sve bilo bajno, niti će biti. Uvijek se moramo dočekati na nogama. Sve je zapisano, ali ono najvažnije je: Svako zlo za neko dobro. Slike nam prikazuju najljepše trenutke života, najhrabrije trenutke, jedine trenutke, najteže trenutke, slike su život. Budi svjedok svojeg života!”, napisala je uz fotografije.

NAŠOJ GLUMICI PROPALA OBITELJSKA FIRMA ZBOG PANDEMIJE: ‘Zamislite, niti jedna mjera nije za nas, a 90 posto manje prihoda…’

Sementa je prošlog mjeseca progovorila o financijskom slomu obiteljske tvrtke zbog pandemije koronavirusa.

“Naš Lunapark Rajhard eventi ove godine nije odradio niti jednu manifestaciju, pad financija za 90 posto. Svega dva tjedna ‘rada’ u Donjoj Stubici (pod tim mislim upaljena svjetla i par vozača na dan). Užas. Od rada obiteljske firme živi obitelj od pet članova/radnika, koji su kao članovi obitelji. Računi i dalje stižu, razna potraživanja, hrana i preživljavanje, da ne nabrajam”, rekla je tada.

SEMENTA RAJHARD PROGOVORILA O MAJČINSTVU I VJENČANJU: ‘Korona nam je pomrsila planove oko slavlja’

Original Article