AKTUELNO

Domaći

PRESTRAVIĆETE SE! Pevačica ispričala svoje 'vantelesno iskustvo' koje nikog ne ostavlja ravnodušnim: CELO TELO MI SE PARALIZOVALO, dva odvratna lika su me čekala… (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Instagram.com/____nika_antolos____ ||

Strava i užas!

Tridesetogodišnja pevačica i bivša članica popularne grupe Feminem – Nika Antolos, je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama svoje "vantelesno iskustvo", kako sama kaže, koje je doživela dok je živela u Moskvi. Ona je objavila video u kojem prepričava svedočanstvo trenutka u kojem joj se, tvrdi Nika, obratio Bog.

– Krenulo je od loših stvari, od napada. Oni koji znaju što je napad, ne moram im puno objašnjavati, oni koji ne znaju – to su fizički osetljivi pokušaji zastrašivanja Sotone, Lucifera, đavola, kako hoćete. Krenulo je ružnim snovima još od detinjstva – započela je Nika ispovest.

Foto: Instagram.com/____nika_antolos____

Kako kaže, video je kratko svedočanstvo, skup nekih događaja u njenom životu u kojima se proslavljao Isus, dok ju je napadao ovaj drugi.

– Sve u svemu, govorim sve tačno tako kako je bilo i sve što jeste. A to je na kraju i jedino bitno – napisala je Nika u opisu videa, a onda počela sa objašnjavanjem.

Opisala je da jedne noći u Moskvi nije mogla da spava, pa se molila Bogu, a on joj se on obratio u glavi. Kad je nakon toga krenula na spavanje, dogodilo se nešto zastrašujuće.

– Sela sam na krevet, počela da se pokrivam i u tom momentu mi se apsolutno celo telo paralizovalo. Nisam spavala, nisam sanjala, ništa mi nije bilo jasno. Svuda oko mene je bilo plavo svetlo i zvuk milijardu fenova ili ventilatora. I dva odvratna lika s moje desne strane koji nisu ni gledali u mene, ali sam znala da čekaju. I u tom momentu sam se pitala šta čekaju, šta će se desiti. Čekali su da izađem napolje. U tom trenutku su moja stopala bila u mojim kolenima, izlazila sam kroz glavu, kao da rukavicu skidaš, gledala sam svoje telo odozgo – ispričala je ona.

Tvrdi kako joj je kroz glavu prošla misao "Ako te sada izvuku – gotova si!" pa je u tom trenutku u sebi izgovorila "Hrista, Hrista, Hrista!". Kada je treći put izgovorila "Hrista!", sve je nestalo i ponovno je mogla da se pomera.

Podsetimo, pevačica se bori se s teškom dijagnozom – obolela je od multiple skleroze, teške autoimune bolesti središnjeg nervnog sistema.

Autor: N.V.

Hronika

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA NESTALOM DEVOJKOM: Njeno telo pronađeno u napuštenoj kući u Kovinu!

Hronika

Jasmina (23) je svakodnevno radila JEDNU STVAR, a onda se tokom noći probudila u bolovima i ZAVRŠILA NA OPERACIONOM STOLU!

Extra

NIKOG NE OSTAVLJAJU RAVNODUŠNIM – Ovo su najbizarniji SRPSKI OBIČAJI!

Hronika

NEMAČKA ZGROŽENA! Srbin lagao žene da je bogat da bi zadovoljio svoje nastrane nagone – ONO ŠTO JE RADIO NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM!

Extra

PRISUSTVOVAO POROĐAJU, PA DOBIO OTKAZ! Šokantno iskustvo oca nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Lifestyle

UZBUĐENI PITON NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM! Jednostavan položaj za NEPONOVLJIVO iskustvo!

'Original Article