AKTUELNO

Showbiz

PRETE DA ĆE MU OTETI JEDNOGODIŠNJEG SINA! Zbog problema sa mafijašima, poznati turski glumac unajmio telohranitelje! (FOTO)

Izvor: 24sata.hr, Foto: Instagram.com/burakozcivit ||

Sve je počelo kada je kupio luksuznu nekretninu u blizini Istanbula.

Turski glumac Burak Ozčivit, najpoznatiji po ulozi Bali-bega, i njegova supruga Fahrije Evdžen, pre nešto manje od godinu dana postali su roditelji sina Karana, ali u međuvremenu Turčin je upao u probleme s kriminalcima zbog luksuzne vile koju je kupio u blizini Istanbula.

Foto: Instagram.com/burakozcivit

Problem je nastao kad je Burak saznao da je još netko zainteresovan za taj posed i da mu cena nije važna. Kako je glumac prvi dao avans, drugi kupac je ostao bez kuće. Ubrzo se doznalo da je drugi zainteresovani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidelo što je ostao bez vile koju je pod svaku cenu želeo upisati u imovinsku karticu – rekao je izvor blizak glumcu.

Foto: Instagram.com/burakozcivit

Glumcu su navodno zapretili da će zažaliti što je upravo tamo kupio kuću vrednu više od dva miliona evra. U početku se Burak nije obazirao, ali je shvatio da su kriminalci ozbiljni kad su počeli da prete da će mu oteti sina, pa je kontaktirao nadležne službe.

Veruje da će se sve rešiti, ali naravno da mu nije svejedno. Unajmio je telohranitelje bez kojih ne izlaze iz kuće, a nadaju se da će se ta drama što pre završiti – rekao je izvor blizak glumačkom paru. Cela situacija dovela je do toga da Burak ponovo poseti psihijatra.

Autor: Pink.rs

Domaći

ANA ĆE PROFITIRATI OD RAZVODA! Evo kakav RASKOŠNI DUPLEKS joj ostavlja Darko! (FOTO)

Domaći

BROJE SITNO DO DOLASKA PRINOVE: Ovako izgleda LUKSUZNA kuća Aleksandre i Filipa u kojoj će živeti sa sinom! (FOTO)

Showbiz

ZBOG TRAGEDIJA GLUMAC POSTAO ZAVISNIK OD KOKAINA! Oca su mu ubili, sestru silovali, a braća su mu nastradala! (FOTO)

Showbiz

VODI BITKU SA RAKOM KOŽE: Poznati glumac imao još jednu intervenciju (FOTO)

Zadruga

OSEĆANJA PRENEO NA PAPIR: David u emotivnoj priči opisao prvi susret sa Anom Korać i priznao da ga je bilo SRAMOTA zbog Aleksandre! (VIDEO)

Zadruga

NAPRAVILA SAM ŠMEKERA OD TEBE I DIGLA TI CENU: Nastala opšta svađa između Mikija, Suzane i Nadežde! Đuričić napokon otkrio koju još uvek voli! (VIDEO)

'Original Article