Petar je slučaj prijavio policiji, a rekao je kako je njegov napadač bio u vidno alkoholiziranom stanju

Srpski glumac Petar Strugar, koji je našoj publici najpoznatiji po ulogama u serijama “Prava žena” i “Sjenke nad Balkanom”, pretučen je u četvrtak, 10. rujna, navečer u Jakovu na salašu “Stremen”. Navodno ga je radnik udario šakom u glavu, a glumac će zbog zadobivenih ozljeda morati na operaciju, piše Telegraf.

Petar je na salaš otišao zbog konja, kao što čini i svakog dana i ništa nije ukazivalo da će doći do incidenta.

Do sukoba je došlo nakon kraće verbalne rasprave. Petar je slučaj prijavio policiji, a za Telegraf je rekao kako je njegov napadač bio u vidno alkoholiziranom stanju.

Petar je zadobio prijelome nosa i očne šupljine te će morati na operaciju.

‘Glumac je, pa voli glumiti’

Radnik na salašu koji je navodno napao glumca za Blic je ispričao svoju stranu priče.

“Prvo, nisam bio u alkoholiziranom stanju, kako Petar kaže, to nije istina. I ja mogu reći da je on bio pijan, mogu reći šta hoću, je l’ to odmah znači da je stvarno taj netko pijan? Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi ‘Hoću, sutra malo'”, kazao je.

Radnik salaša tvrdi kako on Petru nije zadao nikakve ozljede.

“Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu… Rekao sam mu da mora čistiti, a on mi je poručio ‘Smrdiš!’. Normalno, kad sam od pola sedam ujutru tu i radim. Dogodio se fizički kontakt, al’ kako je nosio kacigu sigurno nije mogao imati ikakvu povredu. Glumac je, pa voli glumiti. Policija je poslije umiješana, dao sam izjavu, dao je i on. Slijedi postupak”, ispričao je.

Original Article