Naš proslavljeni muzičar Dejan Petrović pre tri godine je imao tešku saobraćajnu nesreću, koju je, na sreću, tada preživeo. On se danas podsetio tih trenutaka i imao je jednu poruku za sve svoje pratioce na „Instagramu“.

– Danas pune tri godine od užasne saobraćajne nesreće koju sam doživeo u Ovčar banji. Moram svake godine na ovaj dan podeliti ove fotografije ne zbog neke reklame vec zbog svih vas da znate da za volanom nema heroja i da najmanji umor može savladati čoveka. Budite odgovorni prema sebi a i prema drugima učesnicima u saobraćaju !
Zahvalan Bogu i Sv. Iliji što su me ostavili sa svojom porodicom i sa vama. Čuvajte se i čuvajte vaše najmilije! – poručio je Petrović.

View this post on Instagram

Danas pune tri godine od užasne saobraćajne nesreće koju sam doživeo u Ovčar banji. Moram svake godine na ovaj dan podeliti ove fotografije ne zbog neke reklame vec zbog svih vas da znate da za volanom nema heroja i da najmanji umor može savladati čoveka. Budite odgovorni prema sebi a i prema drugima učesnicima u saobraćaju ! Zahvalan Bogu i Sv. Iliji što su me ostavili sa svojom porodicom i sa vama. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Čuvajte se i čuvajte vaše najmilije ! ❤

A post shared by Dejan Petrović Big Band (@dejanpetrovicbigband) on

Članak Preživeo je jezivu saobraćajku… Dejan: Hvala Bogu i svetom Iliji što su me… (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article