Ninina prva žena Sajda i najstarija kćerka Amela su u jednom intervjuu rekle da je Sandra samo iskorištavala pjevača i da mu je mjesec dana prije nego što je umro priznala da joj on nije otac.

Sandra Rešić folk pjevačica, kćerka je pjevača Amira Rešića Nine. Rođena je 1988. godine. Njeni roditelji Slavica i Nino razveli su se kada je bila mala. Sa očeve strane ima polusestre Amelu i Tamaru.

Sandra je kao mala pohađala muzičku školu, a sa 14 godina je počela da uči da svira klavir. Završila je školu pjevanja Marije Šerifović i bila je najbolja polaznica. Upisala je Fakultet za kulturu i medije. Smatra da bi njen otac bio ponosan na nju.

U medijima su lansirane priče da Sandra nije Ninina kćerka na šta je ona burno reagovala. Izjavila je da može da priloži DNK dokaze i da će tužiti svakoga ko tvrdi suprotno. Ninina prva žena Sajda i najstarija kćerka Amela su u jednom intervjuu rekle da je Sandra samo iskorištavala pjevača i da mu je mjesec dana prije nego što je umro priznala da joj on nije otac.

Ona kaže da joj je najteži dan u životu bio kada joj je otac preminuo.

-Najteži dan u životu mi je bio kada je on preminuo prije deset godina. Desila mi se još jedna tragedija, umro mi je i ujak za koga sam bila veoma vezana – rekla je Sandra.

(Express)

Original Article