Nakon što je napustio vojsku 2015. godine, Harry je svojim suborcima obećao kako će ostati s njima u kontaktu

Vojvoda od Sussexa bio je prisiljen odreći se titula u britanskoj vojsci zbog čega je bio utučen, tvrde autori biografije o Harryju i Meghan Markle “Finding Freedom”, Omid Scobie i Carolyn Durand.

PRINC HARRY I MEGHAN MARKLE BACILI SE U NOVI BIZNIS: ‘Naš fokus će biti na stvaranju sadržaja koji informira, ali i daje nadu’

Princ Harry bio je “emotivan i demoraliziran” nakon što su mu oduzete vojne titule kad je početkom godine odstupio s kraljevskih dužnosti i preselio se u Kaliforniju sa svojom suprugom Meghan, piše u biografiji.

Nakon što je napustio vojsku 2015. godine, Harry je svojim suborcima obećao kako će ostati s njima u kontaktu, navodi Daily Star. Upravo je taj aspekt “Megxita” smatrao najviše “demoralizirajućim”.

“Najdemoralizujući aspekt novog dogovora bilo je oduzimanje počasnih vojnih titula koje su Harryju dodijeljene kao članu kraljevske obitelji”, piše u biografiji.

Profimedia

Unosan ugovor s Netflixom

“Kao umirovljeni vojnik, Harry bi uvijek mogao nositi svoja odlikovanja, ali više nije mogao nositi uniformu kao kapetan Kraljevskih marinaca, počasni zapovjednik Kraljevskog ratnog zrakoplovstva i počasni general Kraljevske mornarice. Ovim je ulogama došao kraj”.

“To mu je bilo iznimno teško podnijeti, a najbolnije je bilo za Meghan koja je morala gledati kako on sve to proživljava. To je ono što je Harryja učinilo emotivnim”, ispričao je izvor autorima.

Princ Harry i Meghan potpisali su početkom rujna višegodišnji ugovor s Netflixom vrijedan 112 milijuna funti (oko 918 milijuna kuna) o proizvodnji dokumentarca, dokumentarnih serija, igranih filmova i programa za djecu.

PRINC HARRY I MEGHAN MARKLE SE VRATILI NA POSAO: Nakon karantene napokon su se pojavili u javnosti

Izvršni direktor Netflixa Reed Hastings tvrdi da je par nudio usluge svoje za sada neimenovane produkcijske kuće svim velikim tvrtkama prije nego što su pristali na mega posao s njima, piše Mirror.

Original Article