‘Princeza Eugenie i Jack Brooksbank objavili su da su sinu nadjenuli ime August Philip Hawke Brooksbank’, objavila je Buckinghamska palača na Twitteru

Unuka britanske kraljice Elizabete II., princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank svome nedavno rođenom sinčiću nadjenuli su ime August Philip Hawke Brooksbank, priopćila je u subotu Buckinghamska palača. Prvo dijete para rođeno je 9. veljače, a njegovo srednje ime počast je kraljičinu 99-godišnjem suprugu princu Filipu, koji se trenutačno nalazi u bolnici zbog mjera predostrožnosti, pošto se početkom tjedna loše osjećao.

KRALJICA ELIZABETA DOBILA JOŠ JEDNOG PRAUNUKA: Ime mu se još ne zna, ali mama je objavila prvu fotku

“Princeza Eugenie i Jack Brooksbank objavili su da su sinu nadjenuli ime August Philip Hawke Brooksbank”, objavila je Buckinghamska palača na Twitteru, objavivši i fotografiju para s djetetom u naručju. “Par je dirnut dobrim željama koje su mnogi uputili nakon rođenja prvoga djeteta.”

PRINCEZA BEATRICE UDALA SE ZA TALIJANSKOG TAJKUNA: Na privatnoj ceremoniji okupili su se obitelj i bliski prijatelji

Momčić je deveto praunuče 94-godišnje britanske kraljice. Eugenie je mlađa kći kraljičina trećeg po redu djeteta, princa Andrewa i njegove bivše supruge Sare Ferguson, vojvotkinje od Yorka. Deseta je u redu za britanski tron.

Original Article