AKTUELNO

Domaći

PRITISAK MI JE BIO 40 SA 0: Siniša Kulić otkrio kakve zdravstvene probleme je imao, a onda uputio brutalne reči Zoli!

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Nije štedeo nesuđenog zeta.

U današnjem izdanju emisije "Premijera – Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić je posetio Niš, rodni grad rijaliti učesnica Miljane i Marije Kulić.

Marija je danas izašla iz Kliničkog centra u Nišu, gde je bila hospitalizovana jer je operisala bešiku. Ona je sada odličnog zdravstvenog stanja, pa je pred premijernim kamerama prokomentarisala ponašanje njene ćerke Miljane, poslednjih nekoliko dana, koliko Marija nije u "Zadruzi 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Smeta mi što i dalje obraća pažnju na Lazara, mislim, nema potrebe za tim. Drago mi je što se ovo desilo dok ja nisam tamo, da ne ispadne da je uvek ja nagovaram, došlo je vreme da ona sama sve uvidi – rekla je Kulićka.

Miljanin otac Siniša Kulić takođe je bio hospitalizovan, a sada je pred premijernim kamerama otkrio kako se oseća i zašto mu se slošilo.

Trenutno se super osećam. Pao mi je pritisak usled emotivnih izliva koji su se izdogađali, malo nedostatak Miljane i Marije, pritisak mi je bio 40 sa 0, ali sada je sve u redu. U početku je meni bilo lepo, ali po ulasku Lazara malo sam se razočarao u nju i u njega pogotovo. Sad mi je super i osećam se dobro otkad su raskinuli. Ne mogu da kažem da li je njena konačna odluka, ali nadam se da jeste, biće mi izuzetno drago ako je tako, ako ne bude, šta ćemo – rekao je Siniša, a onda je Marija prokomentarisala odnos njene ćerke sa Lazarom Čolićem Zolom:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam presrećna što Miljana nije sa njim, a sa kim će on da bude, da li ima taktiku, ja bih bila presrećna da bude sa bilo kojom devojkom samo da nije sa Miljanom. Srozala me je, upropastila mi je zdravlje, prolazila sam sve i svašta zbog njihove veze, ja sam najsrećnija kada bi došao kraj njihovoj vezi i da ostane na ovome kako je sada. Njemu želim sve najbolje, a mislim da nijedna tamo neće biti sa njim – rekla je Marija.

Miljana je nedavno ponovo potpisala još jedan, treći po redu ugovor, po kome Zola njoj ostavlja svoj honorar, a Kulićka je sve to prokomentarisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je treći put sklapala taj ugovor mene nije obavestila, meni je to glupost, ona je nepoverljiva, želela je da ga proveri još jednom. Ja se nadam, a poznavajući Miljanu, mi smo takva porodica, nama ništa tuđe ne treba, daćemo onome ko je zaslužio. Ali neka ga, neka uzme taj njegov deo makar da uzme svoje dugove. On je uvek u dobrim odnosima sa onima sa kojima ona nije, čim oni raskinu – rekla je Marija, a zatim je i Siniša imao nekoliko reči da uputi svom nesuđenom zetu:

Više me interesuje da li će sutra kiša da pada nego Zolino učešće tamo. Na njoj je da odluči, ali po mom mišljenju nema tamo nikog ko bi možda bio po mom ukusu. Moja žena je carica i kraljica – rekao je Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Siniša je dao svoj komentar i na to što je Miljana prekinula trudnoću i odlučila da ne rodi Zolino dete.

Ne znam kako će ljudi da me shvate, ali u svakoj situaciji postoji najbolje rešenje. Iako sam protiv abortusa, mislim da je to bila prava odluka, jer se već jednom opekla. Ja ne vidim njenu budućnost sa Lazarom, a njoj ostanu dva deteta bez oca. Srećan sam što je to tako. Ja sam njima dao novac za narednih sedam dana za život, da bi oni sutradan čekali iz zasede da izađem iz kuće da uzmu novac koji sam ja na sreću poneo sa mnom, tako da su nažalost ostali kratkih rukava – naveo je Siniša.

Autor: R.L.

Domaći

NAKON ŠTO JE NEVENA OTKRILA DA JE IZGUBILA GAĆEŠINO DETE, oglasila se njena majka: On LAŽE, sve je znao!

Zadruga

BIO JE U OKOVIMA, ROB MILJANE KULIĆ! Zolin menadžer progovorio o Čolićevom odnosu sa Kulićevom: IZNEĆU NEKE STVARI O NJOJ KOJE ZNAM! (VIDEO)

Domaći

PREZIREM GA, KLASIČNI PREVARANT! JEDVA PRIČAM, GLAVA ME BOLI: Siniša Kulić ne može da dođe sebi nakon što je Zolu RASKRINKAO POLIGRAF! Evo šta posle s

Domaći

KONAČNO MOGU DA VRATIM KVAKE NA VRATA! Stefanov otac Osman Karić uputio žestoke reči na račun Jelene Pešić! ZBOG OVOGA ĆE NASTATI HAOS! (FOTO)

Zadruga

PRAVIŠ ČOVEKU PROBLEME: Miki poručio Cobetu da je GLUP, pa urlao na Marijanu Zonjić! (VIDEO)

Domaći

Krvnički sam je branio: Lepi Mića se RAZOČARAO kad je saznao šta je Ljuba rekla o njemu, pa otkrio da je ona UNIŠTILA ovu bivšu zadrugarku! (VIDEO)

'Original Article