AKTUELNO

Domaći

PRIVATNI SNIMAK IZ CECINE VILE Anastasija pokidala hit Divljih jagoda, Lukas je pratio na klaviru (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Ovako se provode Ražnatovići!

Ceca Ražnatović dočekala je srpsku Novu godinu u svom domu na Dedinju, sa porodicom i najbližim prijateljima među kojima je bio i Aca Lukas koji se, između ostalih, postarao za sjajnu, veselu atmosferu. Osim što se latio mikrofona, Lukas je i svirao, i to baš kada je pevala Cecina ćerka Anastasija.

Foto: Instagram.com/cecaraznatovic

Ona je otpevala evergrin kultne rok grupe Divlje jagode "Jedina moja", dok ju je Lukas pratio na klaviru. Sve je to Ceca snimila i podelila s pratiocima na Instagramu. Pogledajte:

Autor: D. T.

Domaći

STIŽE ZLATNA KOLEVKA! Ceca za unuka Željka obezbedila vredan poklon! Kad čujete koliko košta, zavrteće vam se u glavi! (FOTO)

Domaći

KAD CECE NEMA ONI PRAVE ŠOU: Anastasija i Veljko organizovali PRIVATNU ŽURKU u vili! (FOTO)

Domaći

ANASTASIJA SE ISELILA IZ CECINE VILE?! Pogledajte gde sada živi sa dečkom! (VIDEO)

Zadruga

GAĆICE I ZADNJICE ISTAKLE U PRVI PLAN! Dok je Goga Sekulić pevala svoj hit, ukućanke svojim potezima pomrsile pamet muškarcima! (VIDEO)

Domaći

SVADBA VELJKA I BOGDANE PRAVI JE SPEKTAKL! U salu ušetale balerine i odigrale Labudovo jezero, a onda su ušli trubači i NASTAO JE HAOS (VIDEO)

Domaći

KO JE SLEDEĆI? Ceca dan nakon svadbe decenije pokazala detalj koji niko nije primetio, pa postavila OVO PITANJE! (VIDEO)

'Original Article