AKTUELNO

Domaći

PRIZNAO DA IGRA IGRU! Zadrugari osudili Markovo ponašanje sa devojkama, pa otkrili da GLEDA Milicu – a ŠURUJE sa Majom! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Nećete verovati ko ga je provalio!

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević je upravo ušao u Belu kuću. On je zauzeo svoje mesto na čelu stola i emisija je počela.

Foto: TV Pink Printscreen

Pušten je prvi snimak na kojem je prikazan razgovor Milice Veseliović i Marka Markovića. Njih dvoje su sve vreme hranili jedno drugo i razgovarali o njihovom odnosu pa je Marko u jednom momentu rekao Milici da ima dozvolu da ga poljubi.

pročitajte još

'UPALI SU NAM U STAN, SEKIROM GA UDARILI U GLAVU' Potresna ispovest Petrućijeve majke o paklu koji je prošla sa sinom: Znala sam da se drogira, pokojn

Milan je nakon toga podigao Milicu kako bi prokomentarisala snimak:

Milane ovo je bilo pre nego što si odustala. Tog dana smo proveli malo više vremena zajedno, šećer nas je udario u glavu i to je to. On ne mora ništa ovde – rekla je Milica.

pročitajte još

'AU, ŠTO MI PRIJA' Zorica Marković se vratila u MLADOST – obukla se kao TINEJDŽERKA, pa zaigrala uz OVAJ HIT! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni kaže da se distancirala, oni provode vreme zajedno i gledaju se i to traje. Takođe ako MIlica bude uporna ima tu nade. Najveću hemiju vidim kod njih, ali da ona nije rekla da se distancira, možda bi to bilo drugačije. Meni se ne dopada to što on ide od jedne do druge, treće. četrvrte – komentarisla je Aleks.

Ja sam danas pričala sa Mikijem. Marka gotivim, ali svi znate kako bi se ja ponela da on mene zanima. Ja sam u nirvani, opuštena sam, mene ovde niko ne zanima. Ja njega ne simpatišem u ljubavnom smislu – rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da će Marko da se odluči za drugu klasu, Maja je uvek iznad svih. Niko tu nije iskren, svima se on sviđa fizički ali ćorak – dodao je Uroš.

Slušam Aleks, njih dve su drugarice, da Milici smeta, reagovala bi na njeno izlaganje. Mislila sam da će Maja reaovati, a ona je rekla da ne želi to. Spasojevićka se udala, kuva, pere, pegla. Anita je rekla da se njoj to kao gadi, a ona je preplakala da to niko nije video Njemu prija sve ovo. On puši cigaretu sa Anom, sa Anitom sedi, Milicu gleda preko stola, a sa Majom u krevetu… Nervira me, ali neće on je*ati – rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

pročitajte još

'MUŠKARAC KOJI JE PORED MENE MORA DA…' Maja progovorila o odnosu sa Markom, jedna njegova mana posebno joj BODE OČI! (VIDEO)

Ne znam, ni ne zanimam me cela priča. On ima pravo da radi šta hoiće, on i ja se družimo – dodala je Ana.

Osmeh govori više od milion reči. Sve su zagrizle, to se vidi. Moram da kažem da mislim da mu je Maja rekla, ajde da se mi spradamo sa njima, ona da hoće bila bi sa njim – rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Bilal rekao jednu istinu na kraju, baš je to tako. Bilal je u centar sve pogodio – komentarisao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam čuo, Marko se tuširao a ja sam čuo, Maja je ušla da pi*ki, a Marko se tuširao. Ona mu je rekla nemoj da izlazi, a on je rekao da neće izaći da je gleda dok pi*ki, potom je Maja rekla nešto, u faznu, nisam ti ja kao one tri. – otkrio je Ivan.

Ja sam ušla da idem do vece-a, ja sam njemu stavila da nisam kao one tri, ne izfvbajam se, ja se samo šalim i to on zna. Marko mene ne dodiruje, ali me hvali – rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

Zadruga

BESNA KAO RIS! Jelena Golubović nakon haosa sa Ćertićem odmarširala do kupatila, pa kaskaderu poručila SAMO JEDNO! (VIDEO)

Zadruga

ODREKLA GA SE! Gledateljka najstrašnije osudila postupke Saleta Luksa – Pognuo glavu, pa priznao da zbog svojih grešaka ne priča sa majkom! (VIDEO)

Domaći

ŽIVOTNA ISPOVEST IVANA MARINKOVIĆA! Zadrugar progovrio o odnosu sa Miljanom Kulić, pa priznao da ne doživljava Željka kao sina! (VIDEO)

Zadruga

BLAŽEN MEĐU ŽENAMA: U ovakvom raspoloženju DUGO NIJE VIĐEN – Ša zaplesao sa devojkama i ZABORAVIO da je zauzet?! (VIDEO)

Zadruga

'OVAJ ĆELAVI ĆE…' Lepi Mića prokomentarisao ponašanje Jovana Popovića, pa udelio Marku Smiljiću savete ZLATA VREDNE! (VIDEO)

Zadruga

TVITERAŠI JE OSUDILI! Ana na stubvu srama zbog koketiranja sa zadrugarima, zamerili joj OVAKVO PONAŠANJE! (VIDEO)

Original Article