AKTUELNO

Domaći

PRIZOR KOJI KIDA DUŠU Ksenija Pajčin bi danas napunila 42 godine: Majka Ljubica ne prestaje da plače, grobljem se prolamaju JAUCI (FOTO+VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Promo, Pink.rs/D. Božović ||

Na beogradskom Novom groblju danas se nešto pre 14 časova okupila porodica pokojne Ksenije Pajčin, koja bi na današnji dan slavila 42. rođendan.

Na mesto gde počiva tragično nastradala pevačica sa najbližim rođacima i prijateljima izašla njena neutešna majka Ljubica kojoj, kako godine odmiču, sve teže pada Ksenijina smrt. Ona ni devet godina posle strašne tragedije nije skinula crninu, a ni ovaj ćerkin rođendan nije prošao bez suza.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Ljubica je sve vreme plakala na grobu svoje ćerke na kojem je položila cveće i upalila sveću. Bolan prizor rasplakao je i druge članove Ksenijne porodice, koji su dali sve od sebe da uteše Ljubicu, koja već devet godina zaredom na Novom groblju obeležava dan kada je na svet donela Kseniju.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Foto: Pink.rs/D. Božović

Podsetimo, Ksenija Pajčin je stradala 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici na Voždovcu vatrenim oružjem usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom i sebi oduzeo život.

Foto: Promo

Autor: D. B.

Domaći

DVA DANA PRE UBISTVA KSENIJA GOSTOVALA U EMISIJI: Svi su na njoj primetili JEZIV DETALJ koji je slutio na TRAGEDIJU, a reči njene sestre TERAJU SUZE

Hronika

DANAS BI NAPUNILA 34 GODINE: Marjanovići položili cveće na Jelenin grob, ali ih je NEKO PREDUHITRIO!

Domaći

TVRDIM DA BI BILA ŽIVA DA SMO OSTALI ZAJEDNO Banetu 187 smrt Ksenije Pajčin RAZORILA JE DUŠU: Evo kako je o ženi koju je voleo govorio dok je bio živ

Društvo

JAUCI ODZVANJALI NOVIM GROBLJEM! Uz zvuke Mocartovog rekvijema i suze sahranjen mladi genije Mihajlo Sporić! (FOTO+VIDEO)

Domaći

DANAS BI KSENIJA PAJČIN SLAVILA 41. ROĐENDAN: Evo ko je posetio pevačicin grob na ovaj dan! (FOTO)

Domaći

SAHRANJEN OTAC SLOBODE MIĆALOVIĆ, Vojin održao govor: Gledao sam kako ga Boba drži za ruku i oprašta se! (FOTO)

'Original Article