Katarina Živković nameračila se da PONOVO skine dečka mlađoj i popularnijoj koleginici Aleksandri Mladenović. Kako saznajemo od izvora bliskih pevačici, ona već duže vreme flertuje sa mladim i bogatim fudbalerom Andrijom Živkovićem.

Dokaz za to je Kaćin Instagram nalog. Doslovno ne postoji fotografija koju Andrija nije lajkovao. Evo i dokaza.

Kaća zgodnog Andriju prati na ovoj društvenoj mreži. Da li i vama deluje da se ovde dešava nešto više od pukog lajkovanja fotografija? I nama takođe…

Aleksandra Mladenović i Andrija Živković uhvaćeni su pre dve nedelje na proslavi njenog rođendana kako razmenjuju nežnosti.

Ovo ne bi bio prvi put da se Kaća petlja sa Aleksandrinim momcima. Scandal! je pre nekoliko nedelja objavio da je Uroš Živković prevario Aleksandru upravo sa Kaćom. Živkovićeva je javno tražila od Aleksandre da to demantuje, ali joj je ona u intervjuu za SVET odgovorila: “Ne pada mi napamet da to demantujem. To je njihova stvar, a moja prošlost.”

Zašto se Kaća nakačila na Aleksandru i njene ljubavne veze, to zna samo ona. Ali nadamo se da će Mladenovićeva ovog puta bolje čuvati ono što je njeno.

SVETNikola Tomić, Nemanja Kostić, Instagram Kompletan tekst …