Na jubilarnom petnaestom izboru Jaškapack Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. slavili su Magdalena Brkić iz Vinkovaca i Ivan Protić iz Splita.

Svoju lentu novom misteru Ivanu predao je prošlogodišnji mister Jakov Vranković, inače hrvatski rukometni reprezentativac dok je Lara Vukušić okrunila svoju nasljednicu Magdalenu koja pobjedom postaje zaštitno lice jednog kozmetičnog brenda i osvaja beauty editorijal. Pobjednici su među brojnim nagradama dobili i putovanja.

Foto: NenadSimunic

Na izboru za Miss i Mistera Turizma 2017. publiku su zabavljali Jacques Houdek, Alka Vuica, Bojan Jambrošić i Zdenka Kovačićek.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

No publiku u zagrebačkom casinu posebnu su oduševili Antonija Maleš iz Sinja i njen dečko Danijel Maganić koji su na pozornici podijelili vrući poljubac. Par je imao koreografiju u stilu filma ‘Prljavi ples’. Antonija je završila kao treća pratilja, a Danijel je ostao bez lente.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Uz mnoštvo poznatih lica prezenterice modnih izlaza na izboru bile su i glumica Barbara Vicković te Miss turizma Slovenije Samanta Bartulović. Program su vodili Renata Končić Minea i Boris Kosmač, vlasnik licence za Hrvatsku.

Novoizabrani Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. predstavljat će Hrvatsku na svjetskim izborima u Maleziji i Panami slijedeće godine.

Foto: Petar Glebov/PIXSELLOriginal Article