Iako se na snimkama i fotografijama koje je Alex poslala jasno vidi da je na njima Boris Rogoznica, pjevač tvrdi „kako se takve poruke lako mogu inscenirati’

Nakon što je kantautorica Alex Ognjena (36) koja pokušava ostvariti glazbenu karijeru rekla kako je imala ljubavnu aferu s Borisom Rogoznicom, s 24sata je podijelila i lascivne poruke koje je izmjenjivala s donedavnim suprugom Doris Pinčić.

OGLASILA SE NAVODNA LJUBAVNICA BORISA ROGOZNICE: Otkrila je sve detalje njihove ‘tajne afere’: ‘Brzo je zaiskrilo među nama’

U tri ujutro pisao joj je poruke i zvao ju je da mu se pridruži u krevetu.

“Bit će dvostruko više strasti ako sad dođeš. Nikad, ali baš nikad nećeš zaboraviti tu ludu noć. Ispunio bih ti svaku poru užitkom, poljubio svaki komadić tvoga tijela…“, pisao je Boris.

Znala ga je i odbijati

No znala ga je i odbijati. “O Bože, pa ti si postala opatica“, odgovorio joj je na jedno takvo odbijanje.

“Ti si zgodna i jako izazovna. Muškarac u meni silno želi uživati u tebi. Ali to nije ono što bi me napunilo i usrećilo dugoročno. Zbilja osjećam da si, osim tog seksepila, mnogo više. Da možeš dati podršku, prijateljstvo i ljubav“, pisao joj je Boris. Ispitivao je Alex ima li kakve seksi igračke te je izrazio želju da ga nauči kako se rabe. Slao joj je i fotografije golog tijela, a ona je njemu odgovarala izazovnim fotografijama stražnjice.

Ipak, plašio se da ne bude uhvaćen u preljubu. „Opreza radi, nemoj mi prvu poruku kad šalješ poslati neku… Znaš. Da ne budem u neugodnoj situaciji“, napisao je, a jednom prilikom joj je rekao i kako on sve “briše razgovore u svakom slučaju“.

Iako se na snimkama i fotografijama koje je Alex pokazala 24sata jasno vidi da je na njima Boris Rogoznica, pjevač tvrdi „kako se takve poruke lako mogu inscenirati’.

Original Article