Manekenkin suprug u prošlosti je bio prijavljivan zbog nasilnog ponašanja, a on trenutno ima skrbništvo nad njihovom kćeri

Brazilska manekenka, 26-godišnja Eloisa Pinto Fontes koja je nekoć krasila naslovnice najpoznatijih modnih časopisa, pronađena je dezorijentirana u jednom kvartu u Rio de Janeiru.

Manekenka je u lipnju prošle godine netragom nestala i od onda joj se izgubio svaki trag. Tada je živjela u New Yorku sa suprugom, rusko-rumunjskim modelom Andreom Birleanulom koji je u prošlosti dobio nekoliko prijava za nasilno ponašanje. Par ima i sedmogodišnju kćer, nad kojom skrbništvo trenutno ima Birleanu.

Pronašli su ju policajci kojima je jedna stanovnica dojavila kako dezorijentirala i polugola djevojka luta favelom. Kvartom je tumarala bosa i bez majice. U ruksaku su joj pronašli dokumente, ugovor sa stranom modnom agencijom i preporuke fotografa. Navodno je bila paranoična i mislila je da policajci žele nešto ukrasti od nje. Manekenka se trenutno nalazi u psihijatrijskoj bolnici.

Već je nestajala

Ovo nije prvi Eloisin nestanak. Naime, lani je nestala iz New Yorka, da bi bila pronađena nakon pet dana, također u dezorijentiranom stanju, 30-ak kilometara od svoga doma. Nekoliko dana prije toga odlučila je prekinuti svaki kontakt sa suprugom.

Brazilski mediji pišu kako se Fontes u siječnju preselila u Rio de Janeiro, no o tome nije obavijestila svoju obitelj. Tražila je i posao, što je potvrdila agencija Joy za koju je ranije radila.

Živjela je kod prijateljice kada se vratila u Rio, no onda se uselila k dečku. Ipak, romansa je pukla nakon samo četiri mjeseca, a policija ne zna kod koga je odsjela u međuvremenu.

Original Article