Charlize Theron

24th Annual American Cinematheque Award Honors Matt Damon - Beverly Hills | Autor: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELLFoto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Prije pet godina Charlize Theron (42) posvojila je dječaka Jacksona (6) iz SAD-a, a djevojčicu August (2) usvojila je 2015. godine.

– Svijest o posvajanju imala sam još od kad sam bila djevojčica. Kad sam imala 8 godina zamolila sam majku ‘Odvedi me u sirotište da posvojimo bebu’ – rekla je glumica.

Michelle Pfeiffer

PA/Pixsell | Autor: PA/PixsellFoto: PA/Pixsell

Sa suprugom, scenaristom Davidom E. Kelleyem (61), Michelle Pfeiffer (59) ima biološkog sina Johna (23) i posvojenu kći Claudiju (24).

– Mrzim kad netko naglašava da je ona usvojena. Nema nikakve razlike između njih, oboje ih jednako volim – rekla je Pfeiffer.

Nicole Kidman

Nicole Kidman at the World Premiere of the Film Adaptation of the Musical "Nine" at Odeon Leicester Square in London on December 3rd 2009 | Autor: Jazz Archiv/DPA/PIXSELLFoto: Jazz Archiv/DPA/PIXSELL

Kad je bila u vezi s Tomom Cruiseom, par je posvojio Isabellu (24) i Connora (22). Oni su nakon razvoda ostali kod glumca, a Nicole Kidman (50) je izjavila da je zadovoljna kako ih je Tom odgojio.

– Oni su prekrasna djeca – rekla je glumica.

Madonna

22912755 | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELLFoto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Pop kraljica Madonna (58) rodila je 1996. kćer Lourdes, a 2010. sina Rocca. Dječaka Davida Bandu (11) i djevojčicu Mercy James (10) posvojila je u Malaviji, a prije nekoliko mjeseci tamo je usvojila i blizanke Esther i Stellu (4).

– Znala sam da će me kritizirati zbog objave knjige o seksu ili poljupca s Britney Spears na dodjeli nagrada, ali nikad nisam mislila da će me kažnjavati zbog toga što želim spasiti život djeteta – kaže Madonna.

Sandra Bullock

40th Toronto International Film Festival | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELLFoto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Od javnosti je isprva tajila da je posvojila bebu iz New Orleansa, a sada rado priča koliko joj je sin Louis (7) promijenio život.

– Prije Louisa nisam znala što je to ljubav, nisam znala što je to nedostatak sna, što je doista važno u životu – kaže Sandra Bullock (53) koja je nakon toga posvojila i djevojčicu Lailu (5).

Angelina Jolie

21st Annual Hollywood Film Awards - Arrivals | Autor: RE/Press Association/PIXSELLFoto: RE/Press Association/PIXSELL

Glumica Angelina Jolie (42) je prije nego što je upoznala Brada Pitta (52) kao samohrana majka posvojila dječaka Maddoxa (16) iz Kambodže. S glumcem je kasnije posvojila djevojčicu Zaharu (12) iz Etiopije, a 2006. je rodila djevojčicu Shiloh. Iz Vijetnama je 2007. posvojila dječaka Paxa (14), a 2008. je rodila blizance Vivienne i Knoxa.

Original Article