AKTUELNO

Showbiz

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON 'KRIZNOG SASTANKA': Princ Hari danas obavio poslednju kraljevsku dužnost, evo šta je u pitanju! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth ||

Megan nije bila sa njim!

Britanski princ Hari prvi put je danas učestvovao na javnom događaju, otkako je kraljica Elizabeta ispunila njegovu želju i želju njegove supruge Megan da se povuku iz kraljevskog sveta i vode nezavisniji život. Princ Hari, šesti po redu za presto, posmatrao je decu koja su igrala ragbi u dvorištu Bakingemske palate.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

Taj događaj je Harijeva poslednja kraljevska dužnost pre nego što on i Megan počnu period tranzicije.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

Britanska kraljica Elizabeta Druga saopštila je da se saglasila sa željom princa Harija i njegove supruge Megan da vode nezavisniji život i tokom "kriznog sastanka" dogovoren je prelazni period tokom kojeg će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa provoditi vreme u Kanadi i Velikoj Britaniji.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth

Kraljica je istakla da "apsolutno podržava" njihovu želju da stvore novi život kao mlada porodica, ali da bi više volela da i dalje u potpunosti obavljaju svoje kraljevske dužnosti.

Iako bismo više voleli da oni u potpunosti obavljaju dužnosti članova kraljevske porodice, poštujemo i razumemo njihovu želju da imaju nezavisniji život kao porodica – poručila je kraljica i dodala da Hari i Megan ostaju cenjeni članovi njene porodice.

Foto: Tanjug AP/John Stillwell/Pool Photo

Autor: N. Vujčić

Zadruga

Zola se prvi put OGLASIO, pa priznao ovo o Miljani i Mariji, Kulićka mu žestoko odbrusila! (VIDEO)

Showbiz

PRINC PRIZNAO VEZU SA GLUMICOM! A evo zbog čega je Hari ZABRINUT za Megan! (FOTO)

Showbiz

KRILA GA KAO ZMIJA NOGE: Poznata glumica prvi put pokazala dečka u javnosti! (FOTO)

Domaći

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE I SNIMCI! Kija Kockar prvi put u javnosti nakon incidenta sa Slobom! Evo kako izgleda i sa kojim muškarcem se sastala! (PAPARA

Showbiz

PROCURILI DETALJI 'KRIZNOG SASTANKA' O KOM BRUJI SVET: Princ Hari i kraljica Elizabeta nasamo razgovarali, Čarls ih upozorio na OVO! A evo gde je bila

Showbiz

U STRAHU DA NE ZAVRŠI KAO MAMA! Princ Hari odložio put zbog PAPARACA, plaši se za život!

'Original Article