AKTUELNO

Domaći

RADILI SMO STVARI KOJE NISMO TREBALI: Dragana progovorila o Edisovim LAŽIMA, a onda je on otkrio detalje njihovog odnosa pre Zadruge! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Sad je sve jasno!

Voditelj Milan Milošević prvo pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je za Draganu Mitar, a bilo je u vezi sa razgovorom koji je vodila sa Edisom Fetićem u ranim jutarnjim satima, kada ga je optužila da mnoge stvari slaže za stolom.

pročitajte još

ISKORISTIO JE SMRT BABE DA SE POMIRI SA IVANOM?! Zorica Marković iznela šokantne tvrdnje na Čolakov račun! (VIDEO)

Sinoć kada su se svetla ugasila, rekla si Edu da za stolom ispriča 50% laži, šta je to što je slagao? – glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću ništa da silim kod njega, dok on ne oseti potrebu da nešto kaže, jer on treba da stoji iza svojih postupaka. Ja sam ga samo demantovala u nekim stvarima, za stolom kaže nešto drugo, meni kaže nešto i onda se to ne poklopi – izjavila je Dragana.

Ona gleda iz svog ugla, ja iz svog i tu dolazimo do sukoba, nemam potrebe njoj da objašnjavam i to je to. To što sam rekao je užas, ja sam se njoj izvinio, ja sam objasnio šta je to izazvalo, ne želim da ona ustaje i kaže: ,,Živele kurve i prostitutke" i onda je to izazvalo iz mene, ako si ti to, onda sam ja i ovo. Sad se izvinjavam i njenoj majci. Ja imam tu verziju da mi nemamo potrebe da pričamo šta se nama dešavalo pre svega ovoga, jer ako krene ta priča, onda smo u toj priči katastrofa i ona i ja. Ja ne želim da pričamo tu priču, jer sa tom pričom ćemo poniziti i nas, jer smo radili neke stvari koje nismo trebali – dodao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

Zadruga

NAPRAVILA SAM GREŠKU SA TOMOVIĆEM: Dragana progovorila o AKCIJI sa Vladimirom, pa istakla: Donela sam ispravnu odluku! (VIDEO)

Zadruga

Nakon što se David POMIRIO sa Dejanom, Daliline reči su ih ponovo RASTAVILE: Ana Korać progovorila o Dragojevićima, a onda im je poručila OVO! (VIDEO)

Zadruga

GUTALA JE KNEDLE! Dragana ispričala kakav odnos imaju njen sin Jovan i Edo, a onda je otkrila zašto joj Fetićeva sestra nije pružila ruku! (VIDEO)

Zadruga

PRE NEKOLIKO SATI PLAKALA JE ZA TOMOVIĆEM, A ONDA FLERTOVALA SA MENSUROM: Mina poslala Ivani poruku, pa poručila: Lakše mi je da se opravdam! (VIDEO)

Zadruga

SA NJENOM BIVŠOM DRUGARICOM JE U VEZI, A SA NJE NE SKIDA POGLEDE? Iva progovorila o Mensurovom FLERTOVANJU preko Mininih ramena! (VIDEO)

Zadruga

OPTUŽILA GA DA JE ON NA SVE NAGOVORIO? Mina se pravdala pred Mensurom o EMOCIJAMA, Ajdarpašić je raspištoljio! (VIDEO)

'Original Article