AKTUELNO

Domaći

RANA KOJA OSTAJE ZA CEO ŽIVOT! Ceca i posle 20 godina ne može da prežali Arkanovu smrt: Ne prođe ni dan da ne pomislim na trenutak njegovog ubistva… (FOTO)

Izvor: Kurir, Informer, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović ||

Bez njega je već dve decenije!

Pevačica Ceca Ražnatović juče je sa svojom decom Veljkom i Anastasijom, kao i bližim članovima porodice i prijateljima, obeležila 20. godišnjicu smrti njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Foto: Pink.rs, E-Stock/N. Vujčić, Đenka

Pevačica je sva u crnom došla na groblje, a i posle 20 godina tuga za Arkanom ne prolazi.

– Željko je tu, i dalje je sa nama, on je prosto deo naše porodice i naravno da ću ga uvek pominjati. On i danas u mom srcu ima posebno mesto. Takva ljubav se više nikada u mom slučaju neće roditi. Željko je meni bio centar sveta i sve na ovoj planeti. To je rana koja nikad ne zarasta i svaki pomen na njega vraća me na trenutak kada smo bili zajedno – kazala je Ražnatovićeva i posle dubokog uzdaha nastavila:

– Sada znam da tad nisam ni bila svesna koliko sam srećna. Suze u mom slučaju ne mogu da izleče duboke rane koje su ostale na mom srcu. Koliko je bila velika ta ljubav, toliko je posle nje ostala ogromna tuga – rekla je Ceca.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

– Ta rana ostaje urezana za ceo život. Moja deca su ostala bez oca i to niko ne može da im nadoknadi. Bilo je mnogo pitanja, mnogo teških trenutaka, kao i situacija iz kojih sam mislila da nema izlaza. Ne prođe dan da ne pomislim na Željka i trenutak njegovog svirepog ubistva i stanja kojem sam ga zatekla . Osećam se jako razočarano što ubica jos uvek nije izručen našoj državi. A sigumo se tako osećaju i druge dve porodice stradalih pored Željka. Ni posle dve decenije nismo saznali motiv ubistava ni ko stoji iza njega. Pogotovo boli što znamo ubicu, koji jos nije smešten u zatvor – rekla je Ceca.

pročitajte još

20 GODINA OD UBISTVA ARKANA Muk i tuga na pomenu ubijenom Ražnatoviću: Ceca s decom izašla na groblje sva u crnom, svi uglas očitali OČE NAŠ (VIDEO)

Autor: Pink.rs

Showbiz

I POSLE 20 GODINA SE VOLE: Čuveni ljubavnici iz HIT SERIJE oduševili fanove OVIM POTEZOM! (FOTO)

Zadruga

Tara OČAJNA zbog Matijevića! Ovu stvar ne može da PREŽALI! (VIDEO)

Domaći

BOL NE PRESTAJE! Šabanova udovica objavila poruku koja slama srce! Ne može da prežali njegovu smrt!

Svet

JAVNOST U ŠOKU! Ne mogu da veruju da POZNATOG VODITELJA VIŠE NEMA!

Svet

Makron: Napad na Skripalja ne može da prođe bez odgovora

Horoskop

3 horoskopska znaka koja ne mogu da zamisle život bez jutarnjeg se*sa

'Original Article