Produkcija Parova sinoć je najavila veče u kojem će mnoge tajne pete sezone biti otkrivene.

Naime, u prethodnoj sezoni zabavno-humorističkog programa “Parovi”, vest da će Aleksandra Subotić i David Dragojević postati roditelji iznenadila je sve.

Voditeljka Bojana Ristivojević obelodanila je pravu istinu koja stoji iza Aleksandrine trudnoće:

“Test za trudnoću je bio negativan. Produkcija ti je rekla istinu, rečeno ti je da nisi trudna. Aleksandra, ti znaš celu istinu. Ponuđeno ti je da igraš igru i ti si pristala”, objašnjava voditeljka.

Kao što je bilo za očekivati, učesnica je negirala istinitost ove tvrdnje.

Nakon ovog saznanja, javio se bivši takmičar Dejan Dragojević i izneo svoje mišljenje:

“Jako mi je drago što ste ovo obelodanili. Samo Dalila i ja znamo koliko smo plakali kada je objavljena vest da je Aleksandra izgubila bebu i koliku je žrtvu Dalila podnela nakon toga. Sukob između mog brata i mene je počeo kada je Aleksandra izmislila da je Dalila nju udarila u stomak i kasnije huškala Davida protiv mene. Jako mi je drago što ste napokon obelodanili pravu istinu, da se jasno vidi ko je zakuvao stvar između dva brata”, bio je iskren Dragojević.

Ovo saznanje rasplakalo je pobednicu “Parova 5” Dalilu Mujić, koja je optužena za Aleksandrin pobačaj zbog udarca u stomak:

“Optužila si me da sam ti ja ubila dijete, džukelo! Dejane, da li se sećaš da je prva svađa između Davida i tebe nastala kada je Aleksandra napala mene na bazenu da sam je napala nešto za trudnoću. Eto ko je kriv za sve, a znala je da je lažna trudnoća. Od tada je sve počelo”, plakala je Dalila i vikala na sav glas.

OVAKO Aleksandra Subotić namešta želudac

scandal!Ivan Vučićević

The post RASKRINKANA: Aleksandra LAGALA PUBLIKU I DAVIDA! appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …