Bivša djevojka pjevača Darka Lazića, Olivera Matijević, na društvenoj mreži pohvalila se novim luksuznim stanom u Zagrebu.

Naime, ona se na društvenoj mreži Instagram pohvalila velikom luksuznom prostorijom u svom domu i napisala da se radi o njenom novom stanu sa lokacijom u Zagrebu.

– Već imam omiljeni dio, odavde neću izlaziti, napisala je ona, a mnogi su zbog objava na društvenim mrežama sa drugog profila posumnjali da Olivera laže.

Zatim je otkrila da se radi o prostoriji koja je namjenjena za kućni bioskop i pokazala da gleda crno bijeli film na velikom platnu.

Čini se da su neki njeni pratioci primjetili da su već negdje vidjeli slične prostorije, jer je jedan Instagram profil ove godine objavio identične fotografije tog stana.

View this post on Instagram

A post shared by ARTIMITRO INTERIORS (@artimitro)

Fotografije koje je Olivera objavila izgledaju isto kao i one koje je taj profil objavio početkom septembra, čak i scena iz filma koja se nalazi na platnu. Zbog toga mnogi zaključuju da je Olivera preuzela fotografije s tog profila, i da se ne radi o njenom stanu.

(express/pinkrs)

The post Raskrinkana bivša djevojka Darka Lazića: Olivera predstavljala luksuzni stan kao svoj uhvatili je u laži appeared first on Express.

Original Article