RASKRINKANA ZA SVA VREMENA! Pravo lice Dalile: Sada svima MORALIŠE, a ono što je radila ZGROZILO JE javnost! Pijana pipala svoje MEĐUNOŽJE, Dejan je zadovoljio PRSTIMA... Vidi se sve, isplivao snimak!

showbiz

RASKRINKANA ZA SVA VREMENA! Pravo lice Dalile: Sada svima MORALIŠE, a ono što je radila ZGROZILO JE javnost! Pijana pipala svoje MEĐUNOŽJE, Dejan je zadovoljio PRSTIMA… Vidi se sve, isplivao snimak!

Mnogi nisu zaboravili "rane radove" učesnice "Zadruge", koja na sve načine pokušava da se u što boljem svetlu predstavi publici morališući i osuđujući svoje cimere u Beloj kući.

  • Izvor: Pink.rs, Foto: TvPink Printscreen

Bračni par Dragojević, koji se 6. septembra uselio u "Zadrugu", u rijalitiju propagira pristojno ponašanje, zbog čega u Beloj kući nemaju seksualne odnose. Takođe, brojni gledaoci, ali i učesnici rijalitija, stekli su utisak da se Dalila i Dejan groze brojnih postupaka svojih cimera, koje najčšeće kritikuju, negativno komentarišu i zameraju im brojne postupke.

Autor: TvPink Printscreen

Kada je o moralisanju reč, čini se da prednjači Dalila koja na sve načine pokušava da se gledaocima predstavi na jedan novi, pristojan način, a da svoje šokantne postupke iz ne tako davne prošlosti ostavi po strani, uprkos tome što domaća javnost pamti sve, kao i internet.

Naime, internetom kruži snimak koji pokazuje potpuno suprotno ponašanje Dalile i Dejana od onog koje sada propagiraju. Na snimku se videlo kako se tokom žurke, a nakon očigledno dovoljne količine alkohola, Dalila i Dejan na javnoj, nacionalnoj TV frekvenciji, prepuštaju perverzijama koje su zgrozile baš sve – starleta se najpre dirala po međunožju, a onda je prste umešao (ali bukvalno) Dejan, koji ju je zadovoljavao, i to pred kamerama! Takođe, videlo se i Dalilino necenzurisano međunožje, čime su korisnici društvenih mreža bili šokirani i zgranuti.

Autor: Pink.rs.

Kako se navodi na mrežama, ovo je samo jedan u nizu skandaloznih postupaka Dalile i Dejana, zbog čega im određeni deo javnosti ipak ne veruje, niti će, uprkos njihovim iscrpnim pokušajima da se predstave u drugačijem, lepšem svetlu tako što će moralisati, sebe veličati, a druge cimere iz "Zadruge" osuđivati.

Autor: TvPink Printscreen

Pink.rs

Original Article