Stefan Đurić Rasta kupio je svojoj supruzi Ani Nikolić automobil marke “mercedes GLC”, kupe, od 70.000 eura! Poznati reper je ovim gestom oduševio pjevačicu, koja je ostala bez teksta kad je ugledala “poklončić”. Rasta se otvorio za skupocijeni četvorotočkaš zbog toga što mu je supruga 3. avgusta rodila kćerku Taru.

– Stefan je oduševljen što je postao tata djevojčice i što je sve proteklo kako treba. On svaki dan Anu i bebu obasipa pažnjom, a sad je riješio da supruzi i na ovaj način pokaže koliko je voli i koliko je sretan što je ima. Rasta nije nijednog momenta razmišljao o cifri koju će dati za automobil, već samo o tome da Ana bude sretna – priča izvor blizak paru.

Bez obzira na to što se za isporuku ovog “ljepotana” čeka po šest mjeseci, Rasta je prevrnuo nebo i zemlju da ga njegova supruga što prije ima u garaži.

– Njemu se najviše svidjeo taj “mercedes”, jer poznaje Anin ukus i zna da će joj se baš taj automobil dopasti. Međutim, kad je zvao da ga poruči, rekli su mu da se čeka i do pola godine na isporuku. Ali on je bio nestrpljiv da Ani što prije pokloni auto, pa je uz pomoć veza i vezica uspio da ga dobije za samo dva mjeseca – kaže naš sagovornik.

(Informer)

Original Article